Skript dersleri #0: Blogum açılıyor, skript öğrenmek isteyen herkesi bekliyorum.

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar aşırı gelen isteklerden sonra skript ile ilgili blog açmaya karar verdim. şu an 3 basit ders bulunuyor. Burada zaman geçtikce birlikte öğreneceğiz birlikte gelişeceğiz. Skript nedir? konusuyla başladık bakalım. Az kişinin bildiği skript ile SMS gönderme mysql bağlama gibi şeyleride paylaşmak istiyorum.Her gün 2 konu eklemeyi düşünüyorum.. Fazla uzatmadan linki vereyim:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ehms.En azından mysql ve bungee bilmiorum öğrenirim ._. Efektte ğret ya :( Ateş efektini fln bi ğrenemedim. birtek efekt olarak şunları biliyorum
:
scoreboard
hologram
create heart effect- Ayrıca siteyi kime yaptırdın .s.s bloggera

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Ehms.En azından mysql ve bungee bilmiorum öğrenirim ._. Efektte ğret ya :( Ateş efektini fln bi ğrenemedim. birtek efekt olarak şunları biliyorum
:
scoreboard
hologram
create heart effect- Ayrıca siteyi kime yaptırdın .s.s bloggera
free blogger + free templates.

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş tebrik ederim (Yorum olarakta aynısını yazdım bloğuna.). Fakat sana soru sorabileceğimiz bir yer açma şansın var mı?

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence blog yapma bir site kur yani ücretsiz olsada herhangi bir site kur hiçdeilse bence daha kaliteli olur ... ve emek vericek gibisın , hiçdeilse iyi bir şekilde olsun :D