Cevapla butonu diyorum. Diğer adı alıntı butonu. Hiç kullanmıyorsun.Ne diyorsun kardeşim ? Ne alıntısı
Ne diyosun ?25 ne alaka? Alıntı butonun mu bozuldu?
Egzozcu Behlül'ün arkadaşı Alıntı Şemsi'yi çağıralım tamir etsin.
Allah-u Ekber**********35
JoeGaming25
![]()
Bana Fokkir Diyen Adam Avast Kullanıyo -,-Allah-u Ekber
Ölüyordum az daha. Avast bi öttü dınk diye kulağım çınladı güncellemeymiş sandalyeden zıpladım harbiden.
Hıı Avast! Premier bi kere taamı s.s.s.s.s..s.ss[DOUBLEPOST=1405972893,1405972764][/DOUBLEPOST]http://***********.bedavahosting.net/lazimolanresimler/onlarda.pngBana Fokkir Diyen Adam Avast Kullanıyo -,-
Ben Türkleri küçümsemedim ki? Tam tersine yücelttim? Büyük fail olmuşsun. Hunger Games Skript'im daha %30'u tamamlandı.Silah skript'i yazdım 8 farklı dosyayla çalışıyo (tabi 2 tanesi kısacık) 2 ana dosya 100 kusur satır yani en az 200 satırlık skript. Skript'i yazdığım sunucu'num şu anda hg ve faction'u var
ayrıca cs olarak açıcaz. Bence Turkleri kuçumseme (yani kendi milletini) (@ahçı resimli arkadaş)
L620 kullanıyor...
Onlarda ve bizde kısımları ilk çıktıklarında hep kuçumseme kullanırlardı. Şimdi iş terse bindi. Buyuk göstererek kuçumsuyorBen Türkleri küçümsemedim ki? Tam tersine yücelttim? Büyük fail olmuşsun. Hunger Games Skript'im daha %30'u tamamlandı.
O Skript'e başladığım gün yazdığım Skript?Onlarda ve bizde kısımları ilk çıktıklarında hep kuçumseme kullanırlardı. Şimdi iş terse bindi. Buyuk göstererek kuçumsuyorayrıca arg kullanımına başlamalıdın efekt skript'ini gordum (beğenmedim denemez) ancak kodların a-b gibi. Arg kullanırsan kodlarda boşluk kullanabilirsin (ancak karışık iş)