Mineoflegends
mineoflegend.rabisu.net
- En iyi cevaplar
- 0
set {sk.odulsaat.%player%} = 0
set {sk.oduldakika.%player%} = 0 bunları her girildiğinde nasıl 0 yaparım
set {sk.oduldakika.%player%} = 0 bunları her girildiğinde nasıl 0 yaparım
on join:
set {odulsaat.%player%} to 0
set {oduldakika.%player%} to 0
Çok Teşekkür Ederim Bir Şey Daha İstesem Money pay nick para yazıldığında para yollasın ve banada bilgi gelsin boyle bir şey mümkünmüdürKod:on join: set {odulsaat.%player%} to 0 set {oduldakika.%player%} to 0
command /money pay [<player>] [<int>]:
trigger:
if arg-1 is set:
if arg-2 is set:
send "%player% adlı oyuncu, %arg-1% adlı oyuncuya %arg-2% miktarında para yatırdı!" to KURUCUİSMİ
on command "money":
loop all players:
if loop-player have the permission "op":
send "&c%command sender%&f: &c%full command%" to loop-player
Oyuncuya özel variable kurup içine arg 2 kadar para eklemeye çalıştım :/Denemedim.
Kod:command /money pay [<player>] [<int>]: trigger: if arg-1 is set: if arg-2 is set: send "%player% adlı oyuncu, %arg-1% adlı oyuncuya %arg-2% miktarında para yatırdı!" to KURUCUİSMİ
Seninki daha iyiymiş.PHP:on command "money": loop all players: if loop-player have the permission "op": send "&c%command sender%&f: &c%full command%" to loop-player
Olur öyle şeyler.Oyuncuya özel variable kurup içine arg 2 kadar para eklemeye çalıştım :/
abi boyle sadece money yazamıyorlar paralarına bakamıyorlarDenemedim.
Kod:command /money pay [<player>] [<int>]: trigger: if arg-1 is set: if arg-2 is set: send "%player% adlı oyuncu, %arg-1% adlı oyuncuya %arg-2% miktarında para yatırdı!" to KURUCUİSMİ
LifeMcServer'inkini kullan.abi boyle sadece money yazamıyorlar paralarına bakamıyorlar
Hocam Bide ben viplere özel item ypmak istiyorum mesela bir kazma olcak onu sadece vipler kullnabilecek normal oyuncu onu envanterinin en alt kısmına alamayacak eline yadaPHP:on command "money": loop all players: if loop-player have the permission "op": send "&c%command sender%&f: &c%full command%" to loop-player
Hocam Bide ben viplere özel item ypmak istiyorum mesela bir kazma olcak onu sadece vipler kullnabilecek normal oyuncu onu envanterinin en alt kısmına alamayacak eline yadaLifeMcServer'inkini kullan.
command /v-kazma:
trigger:
if player is an op:
give 1 diamond pickaxe named "&8[-&7> &6&lVIP Kazması &7<&8-]" with lore "||&8> &aSadece VIP'ler kullanabilir!" to player
send "&8> &aKazma verildi!"
on break:
if tool's name is "&8[-&7> &6&lVIP Kazması &7<&8-]":
cancel event
send "&8> &cYalnızca VIP'ler bu eşyayı kullanabilir!"
on rightclick with diamond pickaxe:
cancel event
on damage:Hocam Bide ben viplere özel item ypmak istiyorum mesela bir kazma olcak onu sadece vipler kullnabilecek normal oyuncu onu envanterinin en alt kısmına alamayacak eline yada
Hocam Bide ben viplere özel item ypmak istiyorum mesela bir kazma olcak onu sadece vipler kullnabilecek normal oyuncu onu envanterinin en alt kısmına alamayacak eline yada
ALlah Razı Olsun sabahtan beri arıyorum inşallah çalışırDenemedim.
Kod:command /v-kazma: trigger: if player is an op: give 1 diamond pickaxe named "&8[-&7> &6&lVIP Kazması &7<&8-]" with lore "||&8> &aSadece VIP'ler kullanabilir!" to player send "&8> &aKazma verildi!" on break: if tool's name is "&8[-&7> &6&lVIP Kazması &7<&8-]": cancel event send "&8> &cYalnızca VIP'ler bu eşyayı kullanabilir!" on rightclick with diamond pickaxe: if tool's name is "&8[-&7> &6&lVIP Kazması &7<&8-]": cancel event send "&8> &cYalnızca VIP'ler bu eşyayı kullanabilir!"
abi ben bile kazamıyorum bunla (op]ALlah Razı Olsun sabahtan beri arıyorum inşallah çalışır
command /v-kazma:
trigger:
if player is an op:
give 1 diamond pickaxe named "&8[-&7> &6&lVIP Kazması &7<&8-]" with lore "||&8> &aSadece VIP'ler kullanabilir!" to player
send "&8> &aKazma verildi!"
on break:
if player has "kazma.vip":
uncancel event
if player hasn't "kazma.vip":
cancel event
on rightclick with diamond pickaxe:
if player has "kazma.vip":