[Skript Fikirler] Sanal Dünya

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Herkese merhabalar! Bugün sizlere bir projemden bahsetmek istiyorum. Bu Proje nedir ?

Projenin Amacı;
Projenin amacı şudur. Minecraftta bilgisayar,tablet gibi şeyler ekleyeceğim.Bu tabletlerde internete girebilirsiniz,başkalarıyla iletişim kurabilirsiniz,wi-fi (internet) sistemi ve hackerlik gibi şeyler eklemeyi düşünüyorum.

Proje Bize Ne Kazandıracak;
Bazı RPG sunucular için yararlı olcağunu düşünüyorum.

Fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar.

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Çok fazla modern RPG sunucusu yok. Hatta ben hiç görmedim ne yalan söyleyeyim. Ama paylaşılırsa çoğu Factions sunucusunda görürüz herhalde. Adamlar ne bulursa koyuyor, önemli değil ne olduğu :C

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Çok fazla modern RPG sunucusu yok. Hatta ben hiç görmedim ne yalan söyleyeyim. Ama paylaşılırsa çoğu Factions sunucusunda görürüz herhalde. Adamlar ne bulursa koyuyor, önemli değil ne olduğu :C
Sadece rpg de olmaz. Eğlenceli bir şey yapmayı düşünüyorum. Modemin animasyonları falan gerçek hayattakı modem gibi yapmayı düşünüyorum.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
sweet network , rag craft atmamı istermisin konu linklerini :(
edit___
hayatında bir kere olsun rpg bölümüne girdiysen bu iki sunucunun en üstten inmediğini görürsün zaten :'('(('('('(('('

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
sweet network , rag craft atmamı istermisin konu linklerini :(
edit___
hayatında bir kere olsun rpg bölümüne girdiysen bu iki sunucunun en üstten inmediğini görürsün zaten :'('(('('('(('('
Bu sunucuları biliyorum ancak o sırada aklıma gelmedi. Ayrıca RPG bölümü takip ettiğim tek kategori. SweetNetwork'e hiç girmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim ancak RAGCraftta bir rol ortamı yok. Neyse konumuz bu değil, neden aşağılamaya çalışıyorsun anlamadım.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Bu sunucuları biliyorum ancak o sırada aklıma gelmedi. Ayrıca RPG bölümü takip ettiğim tek kategori. SweetNetwork'e hiç girmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim ancak RAGCraftta bir rol ortamı yok. Neyse konumuz bu değil, neden aşağılamaya çalışıyorsun anlamadım.
aşağılamak mı?
Hiç modern rpg yok demişsin sadece bir yanlışı düzelttim