Skript Fikirleri :?:?

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Denerim ama okadar iyi değilimki skriptte yani denerim tabikide.
Dediğim Gibi Yap Demiyorum Yapmaya Çalış Ne Biliyorsun Belkide Yapacaksın ? Gözünde Büyütme, Yapamam Deme Yoksa Yapamazsın ! Asla Asla Deme.
Ayrıca Araştırma Yaparak Kolay Bir Şekilde Halledebilirsin. Ve Kolay Skriptler Yaparsan Kendini Zorlamazsan Gelişemezsin Hep Aynı Seviyede Kalırsın Bir Hedefin Olsun Ve O Hedefe Doğru İlerle Aksi Takdirde Yolunu Şaşırır Karma Karşık Şeyler Yapar Sen Bile Anlamazsın.

Hymenalous

play.jeagerturk.com
En iyi cevaplar
0
Dediğim Gibi Yap Demiyorum Yapmaya Çalış Ne Biliyorsun Belkide Yapacaksın ? Gözünde Büyütme, Yapamam Deme Yoksa Yapamazsın ! Asla Asla Deme.
Ayrıca Araştırma Yaparak Kolay Bir Şekilde Halledebilirsin. Ve Kolay Skriptler Yaparsan Kendini Zorlamazsan Gelişemezsin Hep Aynı Seviyede Kalırsın Bir Hedefin Olsun Ve O Hedefe Doğru İlerle Aksi Takdirde Yolunu Şaşırır Karma Karşık Şeyler Yapar Sen Bile Anlamazsın.
Teşekkür ederim. Yapacağım..

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saçma skriptler yapmayın skunity den falan öğrenemiyorsan değişik birinin yaptığı skriptin içine bak ne nasıl yapılmış diye incele böylece birçok şeyi öğrenebilirsin. Functionu öyle öğrendim mesela :)