Yardım SKRIPT GUİ açıkken guideki boşluklara item koyulmasın.

Orcest

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skript Plugininin Sürümü
2.12.1 di sanırım
Oyun Sürümü
1.8
Merhabalar başlıktanda anlatmışımdır herhalde misal bi otosat guisi oluşturdum 9 boşluk var 6sı dolu 3ü boş ben diğerleri gibi cam koymak yerine oraya eşya koymayı iptal etmek istiyorum yani bi itemi oraya koyup e ye basıp guiden çıkarsa oyuncu o eşyası yok oluyor bunun önüne geçmek istiyorum teşekkürler.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Merhabalar başlıktanda anlatmışımdır herhalde misal bi otosat guisi oluşturdum 9 boşluk var 6sı dolu 3ü boş ben diğerleri gibi cam koymak yerine oraya eşya koymayı iptal etmek istiyorum yani bi itemi oraya koyup e ye basıp guiden çıkarsa oyuncu o eşyası yok oluyor bunun önüne geçmek istiyorum teşekkürler.

Skriptlerde bu tür buglar olabiliyor. Oraya görünüşü çok bozmayacak bir item koymayı denediniz mi?

Orcest

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skriptlerde bu tür buglar olabiliyor. Oraya görünüşü çok bozmayacak bir item koymayı denediniz mi?
Öneriniz için teşekkürler.
Evet denedim daha çok o fikrin en son uygulayacağım yöntem olmasını istiyorum. Yinede teşekkürler.

Son düzenleme:

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Merhabalar! Yukarıda belirtildiği üzre, menüyü cam ile kaplayabiliriz. Veyahut bu menü açıkken envanterde eşya hareket ettirmelerini engelleyebilirsiniz, bu sayede kimse o menünün içine eşya atamaz.

xRap4Fun

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar! Yukarıda belirtildiği üzre, menüyü cam ile kaplayabiliriz. Veyahut bu menü açıkken envanterde eşya hareket ettirmelerini engelleyebilirsiniz, bu sayede kimse o menünün içine eşya atamaz
Menü açıkken eşya hareket ettirmeyi nasıl engelliyoruz dostum ?