Skript gui sorunu

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
on sign change:
    line 1 is "market":
        player is op:
            set line 1 to "&3&l&k==========="
            set line 2 to "%Line 2%"
            set line 4 to "&3&l&k==========="
        if {fiyat.%line 2%} is set:
            set {fiyat.%line 2%} to line 3

else:
            set {fiyat.%line 2%} to line 3

on leftclick on a sign:
    line 1 of clicked block is "&3&l&k===========":
        open chest with 1 rows named "&4Sat" to player
        wait 1 tick
        {muhur.%player%} isn't set:
            format slot 5 of player with emerald named "&6Market &3Muhru" with lore "&fMarket muhrun yok! 10k ya almak icin tikla!" to close then run "marketmuhru"
        else:            
            format slot 0 of player with 64 paper named "&4%line 2 of clicked block%" with lore "&7Tıklarsan {fiyat.%line 2 of clicked block%} fiyatına %line 2 of clicked block% satarsin" to close then run "sell %line 2 of clicked block%"
Buraya kadar sorun yok fakat format slot 0 of player with 64 paper named yerine paper yerine tabelanın 2. satırında yazan itemin olmasını istiyorum nasıl yaparsam yapayım error verdi line-2 line 2 %line 2% ne yapabilirim?

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
line-2 line 2 %line 2% yazdın çalışmadı diyosun Hmmm Bilmiyorum ya Diğer Skript Eklentilerini Kurup denedinmi SkQuery filan ?

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alıştım bir kere diğerleri çok karışık geliyor :( skquerry wildskript skrayfall skript skaddon hepsini kullanıyorum bu arada

Ve sizin dediğiniz gibi yapınca yine aynı hata
'"&7T?klarsan bir sim kart olu?turursun." to close then run "telefon hesap %player%"' is not a text (temizle.sk, line 35: format slot 0 of player with 64 (line 2 of clicked block parsed as item) "&4%line 2 of clicked block%" with lore "&7T?klarsan bir sim kart olu?turursun." to close then run "telefon hesap %player%"')

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
64'ü kaldır :( Eğer eşya sayısını da tabelaya yazmak istemiyorsan 64'den sonra "of" ekle.

SkQuery'nin hatalarını ve eksiklerini görünce hatırlarsın bu dediğimi. Daha konumu okumadın bile. Kolay gelsin..

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yanılıyorsunuz. Konuyu okudum fakat skripti öğrenmem çok kısa bir zaman alsa da nedense çok zor geliyor ben şu gui yi yapmak tek amacım oda hevesten dolayı. SkQuerry yapamassa sizin dediğinizi indiririm

Sanırım sizin dediğinizi kullanıcam fakat öğrenmem biraz zaman alacak sorularımı burdan sorsam yardım edermisiniz :)

İndirdim fakat pek başarılı olduğumu zannetmiyorum :D

Son düzenleme: