LimonBoy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.15.2
/skript help hatası var mesela /skript reload yazıom /skript help yazıyo düzelmiyoda nasıl düzeltebilirim destekçi pluginlerin hepsi yüklü Skript Mirror Umbaska TusKe falan onları önermeyin lütfen

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Kod:
/skript reload all veya /skript reload giris.sk şeklinde deneyiniz.

Sismei

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
Bir pluginle çakışıyorda olabilir pluginlerinizi inceleyiniz

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Arkadaşlar bu sorun bende de var, iki gündür uğraşıyorum javayı güncelledim, buildtools ile spigotu en güncelinden kurdum, skripti konsolda diyor güncel ve kararlı diye ancak sonra bir hata veriyor ve sunucu da hiçbir skript çalışmıyor ve skript help bile yazsam skript help diye hata veriyor. Bir süre daha uğraşacağım çözüm bulursam buraya yazacağım inşallah.

LimonBoy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
a
Arkadaşlar bu sorun bende de var, iki gündür uğraşıyorum javayı güncelledim, buildtools ile spigotu en güncelinden kurdum, skripti konsolda diyor güncel ve kararlı diye ancak sonra bir hata veriyor ve sunucu da hiçbir skript çalışmıyor ve skript help bile yazsam skript help diye hata veriyor. Bir süre daha uğraşacağım çözüm bulursam buraya yazacağım inşallah.
aynen /skript help yazıyom yine /skript help yazıyo :D abi çok saçma ya

Sismei

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
1.8 Skript Pluginini deneyin belki çalışır bozukta çıkabilir ama denemekte fayda var.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
sorun skript plugininin stabilazyonu ile alakalı sanırım. 1.14 ile skriptin bir önceki stabil versiyonu birlikte çalışıyor(önceden 1.15.2 ile a holiday update versiyonun kullanıyordum).

Son düzenleme: