spigotum yok :'(Taba Basınca Yazıların Tamamlanması İstemiyorsan
Spigot.yml Ye Gir tab-complete: 0 ı bul 0 ı -1 ile degiştir yani orayı böyle yap :
tab-complete: -1 #Yaparsan Tablar Yazıları Tamamlamaz
on tab complete:
cancel event
Çalışır mı emin değilim Bu eventi daha önce duymadım pek.Kod:on tab complete: cancel event
En İyi Çözüm Spigot a Geçmek Hem Daha Kaliteli Hemde Ordan Ayarlayabiliyorsun + Paper Spigot'da Balon Korumasıda VarÇalışır mı emin değilim Bu eventi daha önce duymadım pek.
Java ile çözüm yapılır. İsterseniz yazayım.
çalışmadı zatenÇalışır mı emin değilim Bu eventi daha önce duymadım pek.
Java ile çözüm yapılır. İsterseniz yazayım.
maalesef geçemem ki okadar şey var her şeyi spigota yükseltmem mümkün değil bazıları 1.8 de kalmışEn İyi Çözüm Spigot a Geçmek Hem Daha Kaliteli Hemde Ordan Ayarlayabiliyorsun + Paper Spigot'da Balon Korumasıda Var
Server çok saldırı yiyecek demedi deme özellikle balon engelleyen plugin yok galiba çünkü paper spigot var server kalitesi için bence geçmen lazım tabi bu senin kararın sana kalmışçalışmadı zaten
şuanda nasıl bir şey yazacaksınız?
maalesef geçemem ki okadar şey var her şeyi spigota yükseltmem mümkün değil bazıları 1.8 de kalmış
Server çok saldırı yiyecek demedi deme özellikle balon engelleyen plugin yok galiba çünkü paper spigot var server kalitesi için bence geçmen lazım tabi bu senin kararın sana kalmış
Anlıyorum ...Öncelikle dostum , insanları kesinlikle yanlış bilgilendiriyorsun. Balon ne yahu? Yıl oldu 2016 düzgün isimiyle hitap et bence artık. Çoluk çocuğun tabirlerine gerek yok. Herşeyi geçtim, spigot atak koruması sağlıyor vb. diyorsunuz ya bukkit armut mu topluyor? Tabii ki kendine özgü şeyleri var. Fakat paper - bukkit ile olacak bir iş değildir koruma bunu öğren. Sen git spigot sunucu aç ister eklenti olsun ister ayar sana bir sağlam bir makineden linux sistemden vurursa düşersin. BU İŞ EKLENTİYLE - SÜRÜMLE OLMAZ. Gidersiniz 50-100-250 liraya gerçek bir koruma alırsınız. Anca o şekilde önlersiniz..
Pek mağaralık bir şey değil. Uslub ve kelime seçiminize bakılacak olursa gerçekten yakıştıramadım.Anlıyorum ...
[Magara.exe]
Konuyu ne amaçla değiştirdiniz? Balon diyordunuzspigot.yml nin icindeki tab-complete: 1 olucak -1 yap olur