skript ile tab tamamlamayı engellemek

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Ruh hali
Taba basınca çıkan o beyaz yazıları kapatmanın yolu nedir hocam?

/a + tab = /adana /amasya /al /at /about /ac
falan engellemenin yolu yokmudur?
skript ile yapabilmenin yolunu soruyorum :/

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Skript ile engellenemez.

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Taba Basınca Yazıların Tamamlanması İstemiyorsan
Spigot.yml Ye Gir tab-complete: 0 ı bul 0 ı -1 ile degiştir yani orayı böyle yap :

tab-complete: -1 #Yaparsan Tablar Yazıları Tamamlamaz

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Ruh hali
Taba Basınca Yazıların Tamamlanması İstemiyorsan
Spigot.yml Ye Gir tab-complete: 0 ı bul 0 ı -1 ile degiştir yani orayı böyle yap :

tab-complete: -1 #Yaparsan Tablar Yazıları Tamamlamaz
spigotum yok :'(

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Çalışır mı emin değilim :) Bu eventi daha önce duymadım pek.

Java ile çözüm yapılır. İsterseniz yazayım.
En İyi Çözüm Spigot a Geçmek Hem Daha Kaliteli Hemde Ordan Ayarlayabiliyorsun + Paper Spigot'da Balon Korumasıda Var

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Ruh hali
Çalışır mı emin değilim :) Bu eventi daha önce duymadım pek.

Java ile çözüm yapılır. İsterseniz yazayım.
çalışmadı zaten
şuanda nasıl bir şey yazacaksınız?
En İyi Çözüm Spigot a Geçmek Hem Daha Kaliteli Hemde Ordan Ayarlayabiliyorsun + Paper Spigot'da Balon Korumasıda Var
maalesef geçemem ki okadar şey var her şeyi spigota yükseltmem mümkün değil bazıları 1.8 de kalmış

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
çalışmadı zaten
şuanda nasıl bir şey yazacaksınız?

maalesef geçemem ki okadar şey var her şeyi spigota yükseltmem mümkün değil bazıları 1.8 de kalmış
Server çok saldırı yiyecek demedi deme özellikle balon engelleyen plugin yok galiba çünkü paper spigot var server kalitesi için bence geçmen lazım tabi bu senin kararın sana kalmış

TheLucifer

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server çok saldırı yiyecek demedi deme özellikle balon engelleyen plugin yok galiba çünkü paper spigot var server kalitesi için bence geçmen lazım tabi bu senin kararın sana kalmış

Öncelikle dostum , insanları kesinlikle yanlış bilgilendiriyorsun. Balon ne yahu? Yıl oldu 2016 düzgün isimiyle hitap et bence artık. Çoluk çocuğun tabirlerine gerek yok. Herşeyi geçtim, spigot atak koruması sağlıyor vb. diyorsunuz ya bukkit armut mu topluyor? Tabii ki kendine özgü şeyleri var. Fakat paper - bukkit ile olacak bir iş değildir koruma bunu öğren. Sen git spigot sunucu aç ister eklenti olsun ister ayar sana bir sağlam bir makineden linux sistemden vurursa düşersin. BU İŞ EKLENTİYLE - SÜRÜMLE OLMAZ. Gidersiniz 50-100-250 liraya gerçek bir koruma alırsınız. Anca o şekilde önlersiniz..

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Öncelikle dostum , insanları kesinlikle yanlış bilgilendiriyorsun. Balon ne yahu? Yıl oldu 2016 düzgün isimiyle hitap et bence artık. Çoluk çocuğun tabirlerine gerek yok. Herşeyi geçtim, spigot atak koruması sağlıyor vb. diyorsunuz ya bukkit armut mu topluyor? Tabii ki kendine özgü şeyleri var. Fakat paper - bukkit ile olacak bir iş değildir koruma bunu öğren. Sen git spigot sunucu aç ister eklenti olsun ister ayar sana bir sağlam bir makineden linux sistemden vurursa düşersin. BU İŞ EKLENTİYLE - SÜRÜMLE OLMAZ. Gidersiniz 50-100-250 liraya gerçek bir koruma alırsınız. Anca o şekilde önlersiniz..
Anlıyorum ...
[Magara.exe]

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
spigot.yml nin icindeki tab-complete: 1 olucak -1 yap olur

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@FatalCoder in dediği event çalışır. Çalışması için skQuery addonuna da ihtiyaç var. Böyle bir event duymadıysanız skUnity'de burada duruyor.

Tab complete yi engellemek için spigot.yml den kapatmak çok saçma. Gereksiz. İlkel. Çaresizce. Bunu yaptığınızda hiç kimse hiçbir şekilde tab complete yapamıyor. Bunun yerine AntiCommandTab pluginini kullanıp sadece oyunculara kapatabilirisniz bu özelliği. @TheLucifer pluginle yapabilirim dediğinde AntiCommandTab benzeri bir şeyi kastetmiştir. Ayrıca korumanın da paper ya da bukkit ile ilgisi yok. Spigotun da korumasız versiyonları var. Ama spigot daha performanslıdır craftbukkit e kıyasla. Paper spigot da ondan daha performanslıdır. Hangisini seçeceğiniz size kalmış. Ama burada geçen tartışma çok manasız. 2-3 konuda okunan bilgiyle körü körüne tartışılması, dışarıdan çok komik gözüküyor.