Skript ile TerraFirmaCraft'taki maden arama şeyi

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.
Bu benim forumdaki ilk konum.
Kısa bir süre önce skript'i merak ettim ve araştırdım. Ve şimdide size yaptığım amatör bir çalışmayı göstereceğim.

TerraFirmaCraft oynayanlar bilir, bir tane kaseyle gravel'a sağ tıklıyoduk ve belirli bir şansla maden parçaları çıkıyordu. Bende bunu skript'e uyarlamak istedim fakat
o kadarda iyi değil, nede olsa daha yeni başladım skript'e. Siz isterseniz geliştirebilirsiniz.

Survival sunucularda ve belki RPG sunucularında kullanılabilir.

KOD:
Kod:
on rightclick holding a bowl on a gravel:
                                          play smoke at the targeted blocks to the player

chance of 0.5%:
                                                                                    give 1 diamond to player
                                          chance of 1%:
                                                                                    give 1 iron ingot to player
                                          chance of 3%:
                                                                                    give 1 coal to player
                                          chance of 3.5%:
                                                                                    give 1 cobblestone to player
                                          chance of 3.5%:
                                                                                    set targeted block to air
                                          chance of 0.01%:
                                                                                    execute player command "/clear %player% 281"
                                                                                    execute player command "/playsound random.break %player%"

İyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Boşluk hatalarının düzenlenmiş hali:
(Disk tasarrufu yapılmıştır, test edilmemiştir.)
Kod:
on rightclick holding bowl on gravel:
    play smoke at the targeted blocks to player
    chance of 0.5%:
        give 1 diamond to player
    chance of 1%:
        give 1 iron ingot to player
    chance of 3%:
        give 1 coal to player
    chance of 3.5%:
        give 1 cobblestone to player
    chance of 3.5%:
        set targeted block to air
    chance of 0.01%:
        execute player command "/clear %player% 281"
        execute player command "/playsound random.break %player%"

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haa anladım o halde. Hemen kodlayıp eline veriyorum yanlış analam D:[DOUBLEPOST=1434214342,1434213444][/DOUBLEPOST]Edit: Direkt kordinat versinmi?