Skript İle Yazılabilecek Minigame Önerisi

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Evet başlıkdanda gördüğünüz gibi bana skript ile yazılıcak minigameler önerebilir misiniz?

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kahraman Savaşları diye bir şey yaz.
Karakterler olsun, Thor, Iron Man, Hulk... daha sonra bunlar bir arenada kapışsınlar.
(Çok saçma oldu...)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Parkur. Skript ile blokları çok rahat hareket ettirebilirsin.
X o X (Ben bunu yazdım gayet eğlenceli ama xox oyununu bilmeyenlar var :()

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kendi önerim bak. Sonra "NEDEN BOŞ FİKİRLERLE GELİYORSUN?!" deme lütfen. Benim fikrim şu;FNAF (vurmayın abeeeey!) daki gibi bir veya 2 tane nightguard olacak. Diğer oyuncularda diğer animatronikler olacaklar. O animatronikler nightguardları öldürmeye çalışırken eğer nightguard kameradan onlara bakıyorsa onlar birden bire duracaklar. Ama başka bir kameraya geçerse gene hareket edebilecekler. Nasıl fikir?

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 takım olsun. ister renkle belirle takımları ister rakamla ister vs vs... Bunlar ne büyük vve ne küçük bir arenada doğsunlar. Takımların arasında cam olsun. Belirli bir süre onlara gm1 ve build yetkisi ver. yada Rush oyunundaki gibi sudan bronz gold altın değilde, inşaa blokları gelsin senin tercihin. 2 takım zombi-kurtadam vs vs yaratıklar olsun. Zombi olan takım belirlenen süre camerikan içinde kalsınlar. Diğer 2 build takımıda kendilerini korumak için inşa etmeye başlasınlar. süre bitince 4 tkım arasındaki camlar kalksın ve zombiler build takımlarını öldürmeye çalışsın. Yada 2. oyun önerim; Baya büyük bir map bul. 1-2 dakika koşarak sürebilecek kadar.
2 takım olsun zombiler-insanlar şeklinde. Zombiler yine bir camerikan içerisinde dursun. İnsanlar kaçmaya başlasın mapin götürdüğü yere doğru. Belirli bir süre sonra zombilerin camı kalksın insanları kovalasın. İnsanlardan sona kalan kazanır :)

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kendi önerim bak. Sonra "NEDEN BOŞ FİKİRLERLE GELİYORSUN?!" deme lütfen. Benim fikrim şu;FNAF (vurmayın abeeeey!) daki gibi bir veya 2 tane nightguard olacak. Diğer oyuncularda diğer animatronikler olacaklar. O animatronikler nightguardları öldürmeye çalışırken eğer nightguard kameradan onlara bakıyorsa onlar birden bire duracaklar. Ama başka bir kameraya geçerse gene hareket edebilecekler. Nasıl fikir?
Bıktım fnaftan :(

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
labirent battle :) yapmıştım ama skript nerde bilmiyorum büyük bi labirent yap yada labirent generator ler var yap işte 4 bi yandan adamlar başlasınlar ortaya gelen takım kazansın aynı takımdaki oyuncular ayrı yerlerde olucak ama kafalarında kırmızı yada mavi bi şapka olur çok basit ama iş görür

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederim kodlamalara bilgisayarıma geçince başlayacağım.