- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben az biraz bilgimle denedimde başaramadım size sorayım dedim. Mesela bir kod olucak /telyay gibi o kodu yazınca eline bi yay gelcek o yayla o attıgım da okun düştüğü yere gidicem zormu bir şey istedim.
on projectile hit:
shooter is player
projectile is arrow
tool of shooter is bow named "<red>Ender Yayi":
teleport shooter to location of projectile
delete projectile
command /enderyay:
trigger:
send "<green>Ender Yayin Verildi."
execute console command "/give %player% bow 1 unbreaking:10 name:&4Ender_Yayi lore:&eBu_yayi_kullanarak_isinlanabilirsin."
stop
DeniyecegimSkript bilgim çoook az. Biraz dev.bukkit'den yararlanarak bunu yaptım. Bi dene istersen doğrumu bilmiyorum.
Gerçekten çok az skript bilgim var yanlış olma ihtimali %85 falan.Kod:on projectile hit: shooter is player projectile is arrow tool of shooter is bow named "<red>Ender Yayi": shooter has 2 bows: send "asdasd" to shooter stop teleport shooter to location of projectile delete projectile command /enderyay: trigger: execute console command "/give %player% bow 1 name:&4Ender_Yayi" stop
/enderyay komutunu oyuncuya bow verme şeysini bilmediğim için execute console command olarak yaptım.
Bi bakarım.teleport bow diye bir plugin vardı sanırsam
Aynı görevimi yapıyor ?Plugin olarak istersen en kullanışlısı MoreBows.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
iyi başarılarının devamını dilerimYukarıdaki mesajda yazdığım skripti düzenledim sorunsuz çalışıyor ilk skriptimi az önce yazdım
/enderyay yazarak yayi alabilirsin.
Tmm sağol. [emoji4]Yukarıdaki mesajda yazdığım skripti düzenledim sorunsuz çalışıyor ilk skriptimi az önce yazdım
/enderyay yazarak yayi alabilirsin.
Thank you. ^^iyi başarılarının devamını dilerim![]()
Dev.bukkit.org'da bende görmüştüm. Bunun daha çok özellik olan skripti var link verebilirim. Atınca patlatan yay, atıldığı yeri buz yapan yay falan gibi çok şey var.Ben Bunun Skriptini Yabancı Sitelerde Görmüştüm Birazcık Araştırsan Rahat Bulursun![]()
Aynen Dostum Bende Orda Gördüm Die Hatırlıyorum Ama Sana Laf Atmadım Sen Yardım Etmişsin Arkadaşın İşini HızlandırmışsınDev.bukkit.org'da bende görmüştüm. Bunun daha çok özellik olan skripti var link verebilirim. Atınca patlatan yay, atıldığı yeri buz yapan yay falan gibi çok şey var.
Arkadaş istek olarak sadece ışınlanmayı istemiş bende ışınlanmayı yazdım.
O dediğin şeyleride atanmasın rpg sunucum için gerekli [emoji4]Dev.bukkit.org'da bende görmüştüm. Bunun daha çok özellik olan skripti var link verebilirim. Atınca patlatan yay, atıldığı yeri buz yapan yay falan gibi çok şey var.
Arkadaş istek olarak sadece ışınlanmayı istemiş bende ışınlanmayı yazdım.
Üstteki Arkadaşımız Atmış Denemiş Çalışmış Bence Artık Gerek Yok Gibi Ama At Sende1 dakika yapmıştım atayım bir