Skript İsteği..

cancancan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar envanteri açıp ya da açmayıp Kazmanın Üstüne mauseyi getirince Kaç Blok Kırdığın ve kazmanın kırılmasına ne kadar kaldığı Çıkıcak Bunu Yapabilen Yapabilirmi Acelesi Yok Beklerim Ben :D
Örnek:
Elmas Kazma [Kırılmasına % kaç kaldı 100 den geriye doğru gidecek]
verimlilik IV
Kırılmazlık III
Servet III
Kazdığınız Block: 50
Tarzında Nasıl Yapılır ?
Araştırdım bulamadım.
Skript Lazım Bana Plugin önermeyin lütfen..
Saolun.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VariaFactions sunucusundan alıntı gibi olacağı için yapmayacağım. Kendi fikirlerini üret kardeşim.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
VariaFactions sunucusundan alıntı gibi olacağı için yapmayacağım. Kendi fikirlerini üret kardeşim.
Varia Değil, BraveFactions hocam.Zaten 2'sininde kurucuları aynı ve bravedede vardı aynı sistem.

Konuya gelecek olursak: BraveFactions'un eski plugineri olarak vermiyeceğim ama Skript kullanarak yaptık.Her 1 blok kırınca loresinden 1 sayı eksiliyor, sadece bu.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Obamayim (!) ^_^
Varia Değil, BraveFactions hocam.Zaten 2'sininde kurucuları aynı ve bravedede vardı aynı sistem.

Konuya gelecek olursak: BraveFactions'un eski plugineri olarak vermiyeceğim ama Skript kullanarak yaptık.Her 1 blok kırınca loresinden 1 sayı eksiliyor, sadece bu.
Şimdi o sunucular Essentials pluginini kullanıyor diye bu çocuk kullanamıcak mı ? Saçmalık. Elbet yazan biri çıkar. Bunları boşver.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen olayi cok yanlis anladin sanirim...
Hayır başkası kullanıyor olduğu bir eklentiyi hiçbir sunucu kullanmaz diye bir şey yok. O sunucuda ki aynı Skript'i yazsam bile hiç kimse bir şey diyemez. Sonuçta kendim yazdım, fikir olarak çalıntı dahi diyemezsin. Çocuk zaten bana xxxx sunucunun xxxx Skript'ini verin dememiş, istediği bir çalışma var. Konu baltalıyorsunuz.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir fakat nasıl diyeyim her eşyanın altına koyulmayabilir bilmiyorum :S