Skript İstek - Aklıma bir şey gelmiyor

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlarla oynamak için skript yazıyorum. 1 tane yazdım "gemi savaşları". Aklıma başka bir şey gelmiyor. Takımlı olarak oynanan değişik fikirleri olan varsa söyleyebilir mi?

Sunucusu olan arkadaşlara gemi savaşını verebilirim. ÖM atsınlar :)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Capture The Flag, TeamPVP (İnsanlar vs Zombiler), GunWar [Silah savaşları (Crackshot kullanabilirsin silah için)]

Benlik bu kadar.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
örnek video filan varsa link verebilirmisin? Eğer yoksa azcık anlatsan :)

Rüzgarninja

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sadece bir tane sunucuda görmüştüm oda kapandı.Oyun 2 takımlı, her takımda 4 kişi var.Başlangıçta savurma 10 çubukla,birkaç Ender incisi ile başlıyoruz.En çok Ada'm öldüren takım (aşağı düşüren) kazanıyor.Çubuk vurup itmek için ,Menderes incisi ise düştüğünüz sırada ışınlanmayız veya saklanmanız için.Bu arada harita ya çok yüksekte yada altındanboşluk olmalı.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece bir tane sunucuda görmüştüm oda kapandı.Oyun 2 takımlı, her takımda 4 kişi var.Başlangıçta savurma 10 çubukla,birkaç Ender incisi ile başlıyoruz.En çok Ada'm öldüren takım (aşağı düşüren) kazanıyor.Çubuk vurup itmek için ,Menderes incisi ise düştüğünüz sırada ışınlanmayız veya saklanmanız için.Bu arada harita ya çok yüksekte yada altındanboşluk olmalı.
Minigames party miydi neydi bi plugin var. Orda var bu dediğin ama biraz basit kalıyor :)

Balon Savaşları yap :D öyle bi plugin vardı galiba
Balon savaşı derken?

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılır mı bilmiyorum ama yinede yazayım.
Oyun adı: War of animals
Amaç: En fazla kendi türü dışında hayvan öldüren takım kazanır.
Oyun süresi: 10 Dakika
Oyun kaç kişiliktir: Minimum 5, maximum 25
Nasıl oynanır: Oyunda 5 hayvan türü vardır (bunları siz kafanıza göre ayarlayın ben örnek verdim) Kurt, Koyun, İnek, Tavuk, At. Bu 5 hayvan türünden ayrı ayrı takımlar oluşturulur. Oyuna giren kişi bir hayvan türü seçmelidir. Her türden minimum 1 hayvan maksimum 5 hayvan olmalıdır. Peki bu eggwars gibi bir oyuna benzedi. Farkı her hayvan türünün farklı özellikleri olacak. Örneğin tavuklar tüyleri ile diğer hayvanları gıdıklayabilecek. Gıdıklayınca (şu sarı balığı yiyince midesi bulanan) efekt verilir ve 2-3 saniye gibi oyunculara vuramaz. Ki bu gıdıklamayı belirli bir süre sonra yeniden kullanabilir. Bu şekilde diğer hayvanlara da değişik özellikler verilir. Oyunu en fazla kill alan hayvan türü kazanır.

Umarım anlatabilmişimdir..

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılır mı bilmiyorum ama yinede yazayım.
Oyun adı: War of animals
Amaç: En fazla kendi türü dışında hayvan öldüren takım kazanır.
Oyun süresi: 10 Dakika
Oyun kaç kişiliktir: Minimum 5, maximum 25
Nasıl oynanır: Oyunda 5 hayvan türü vardır (bunları siz kafanıza göre ayarlayın ben örnek verdim) Kurt, Koyun, İnek, Tavuk, At. Bu 5 hayvan türünden ayrı ayrı takımlar oluşturulur. Oyuna giren kişi bir hayvan türü seçmelidir. Her türden minimum 1 hayvan maksimum 5 hayvan olmalıdır. Peki bu eggwars gibi bir oyuna benzedi. Farkı her hayvan türünün farklı özellikleri olacak. Örneğin tavuklar tüyleri ile diğer hayvanları gıdıklayabilecek. Gıdıklayınca (şu sarı balığı yiyince midesi bulanan) efekt verilir ve 2-3 saniye gibi oyunculara vuramaz. Ki bu gıdıklamayı belirli bir süre sonra yeniden kullanabilir. Bu şekilde diğer hayvanlara da değişik özellikler verilir. Oyunu en fazla kill alan hayvan türü kazanır.

Umarım anlatabilmişimdir..
Anladım. Güzelmiş. Okurken aklıma başka bir şey geldi. Hide n Seek ama blok değil hayvan olucaz :) Çok sağol :)