Çalışıyormu? Denedin mi?NOT: 0 skript bilgisi ile B)PHP:when creeper begins blow up: wait 2 sec kill creeper.
Creeper patlayın'ca hasar vermicek değil mi?PHP:on damage: damage cause is explosion: cancel event
Vermeyecek olsa neden yazsın ki krdşCreeper patlayın'ca hasar vermicek değil mi?
Ne bileyim creeper felan görmedim'de skript'teVermeyecek olsa neden yazsın ki krdş![]()
Creeper patlayınca tnt kullanıyor o yazdığı skriptte patlamaların hasar vermesini engelliyor.Ne bileyim creeper felan görmedim'de skript'te![]()
Skriptte : Yazıldıktan sonra altta ki satırda boşluk bırakılır , ayrıca verdiğin skript hatalı x_x (Bir hıyardan ne beklene bilir ki ?[Şaka] )NOT: 0 skript bilgisi ile B)PHP:when creeper begins blow up: wait 2 sec kill creeper.
Plugin bölümü varken neden skript bölümündesin ki. Skript daha pratik, ve tercih arkadaşa kalmış.Plugini varken niye skript kullanıyorsun ki. AntiCreeper Yükle. Skript sunucuyu daha fazla yorar.
Sadece bir tavsiye verdim. Ayrıca skript sunucuyu daha fazla yoruyor.Plugin bölümü varken neden skript bölümündesin ki. Skript daha pratik, ve tercih arkadaşa kalmış.