command /vipol:
trigger:
if {oldu.%player%} is not set:
execute console command "givevip %player% vipadı 1"
else if {oldu.%player%} is set:
send "&cBu komutu sadece 1 kere kullanabilirsin."
Malesef yok indirip kurduhumda hiç bişe ellememe gerek varmı acaba ? direk indirip kurduhumda bunuda skpript yaptıhımda bitiyormuMerhaba, bunu yapabilmek için Vipzero eklentisi lazım. Eğer sizde varsa;
Kod:command /vipol: trigger: if {oldu.%player%} is not set: execute console command "givevip %player% vipadı 1" else if {oldu.%player%} is set: send "&cBu komutu sadece 1 kere kullanabilirsin."
Birde Ger iEski rütbesine dönsün rütbeler varda ?Malesef yok indirip kurduhumda hiç bişe ellememe gerek varmı acaba ? direk indirip kurduhumda bunuda skpript yaptıhımda bitiyormu
banada brir öğretirmüsünAraştırsan bulabilirsin, bir arkadaş için benzer bir şey yapmıştım.
#Command
command /vipal:
trigger:
{vip.%player%} isn't set:
set {vip.%player%} to 1440
add player to {viplist::*}
execute console command "/manuadd %player% vip"
#Every
every 30 minute:
loop {viplist::*}:
{vip.%loop-value%} is not "completed" or "<none>":
remove 30 from {vip.%loop-value%}
{vip.%loop-value%} is less than 5:
set {vip.%loop-value%} to "completed"
execute console command "/manudel %loop-value%"
remove loop-value from {viplist::*}
aga rica etsem anlatırmısın bu ne işe yarıyor 1 gün snra gidiyormu vip fln ?Kod:#Command command /vipal: trigger: {vip.%player%} isn't set: set {vip.%player%} to 1440 add player to {viplist::*} execute console command "/manuadd %player% vip" #Every every 30 minute: loop {viplist::*}: {vip.%loop-value%} is not "completed" or "<none>": remove 30 from {vip.%loop-value%} {vip.%loop-value%} is less than 5: set {vip.%loop-value%} to "completed" execute console command "/manudel %loop-value%" remove loop-value from {viplist::*}
aga rica etsem anlatırmısın bu ne işe yarıyor 1 gün snra gidiyormu vip fln ?
/vipal
o koda IronVip Vermek istiyom nereye yazcam yada yazılı bir şekilde atarmısın bana plsKomutu ile vipini alabiliyosun sadece 1 kere herkes.Sonra senin vip süreni başlatıyo 1440 dakika yani 1 gün etmektedir.1 gün sonra vipini siliyo kapalı olsan dahi sunucu açık olsa bile açıldığında siler.Kod:/vipal
yalnız vipal yazınca olmuyor /vipal yazıyom hiç bişe çıkmıyoro koda IronVip Vermek istiyom nereye yazcam yada yazılı bir şekilde atarmısın bana pls