Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucumda birisi eline adı crash kodu olan bir item alırsa onu /tellraw isim # şeklinde crash attırmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Skripti atarsanız sevinirim. Iyi Forumlar
Bak anlamıyosun kardeşim serverimde bir bugla eline ismi crash kodu olan item alıp bug yaparak herkesi crashlıyorlar oyuzden eline o itemi alana /tellraw adamınismi # şeklinde onu crashlatmak istiyorum. bu tarz bi skript yazabilirmisin ?
anladım held item kullanılabilir every 1 second şeklinde bağlarsan ve birde if koydun mu tamamdır, ayrıca onun için bi eklenti yok muydu anticrash diye?
bende bilmiyorum ama asıl yapılacağı beli skript bölümünde biraz bakıp skript konusunda iyi olan kişileri konuya etiketlersen yardımcı olurlar @Rosenrot yapabilir mesela
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.