- En iyi cevaplar
- 0
Arkdaşlar eyerki oyuncunun envanterinde &6&nAylakBoss Yazan keskinlik IV tahta kılıcı varsa otomatik olarak altın parçasaına dönsün ve altın parçasının adı &6&nKrall Boss'un Kalbi Olsun
Son düzenleme:
on right click with a gold ingot named "Koruma I":
remove 1 gold ingot named "Koruma I" from player's inventory
give 1 gold ingot named "&6&nKral Boss'un Kalbi"
hadi ya uyapan yokmu
Koruma I ismi olmalı ve ona sağ tık yapmalı. İstersen komuta dönüştürebilirim. Ve altının Krall Boss isminde bir problem yaşanabilir. Çünkü &n kodunu anlıyor mu skript tam emin değilim.PHP:on right click with a gold ingot named "Koruma I": remove 1 gold ingot named "Koruma I" from player's inventory give 1 gold ingot named "&6&nKral Boss'un Kalbi"
every 1 minutes:
execute console command "/clear %player% 268 1 Sharpness:4 name:&6&nAylakBoss"
execute console command "/give %player% 371 1 name:&6&nKralBoss'un_Kalbi"
hiçbirşey anlamadımç[DOUBLEPOST=1422597768,1422597730][/DOUBLEPOST]Keskinliği sorgulamayı boşver örneğin kılıç sharp 5 ise isminine S5 ekle "(S5)" gibi sonra contains ten yapabilirsin.
bu lag yapabilir@Sergunkorowakurwa @ReMaKeR @Republican Sensei @ZakaTPakaBLoTS
Skriptin babaları[DOUBLEPOST=1422555993,1422554906][/DOUBLEPOST]
Yanlış olabilir yinede sen dene.Kod:every 1 minutes: execute console command "/clear %player% 268 1 Sharpness:4 name:&6&nAylakBoss" execute console command "/give %player% 371 1 name:&6&nKralBoss'un_Kalbi"
is enchanted varEnchant Sorgulatma Varmı Bilmiyorum Skriptte![]()