command /mute <player> <text>:
permission: mute.mute.skript
permission message: &6You don't have &4perms&6! Ask an &4Admin &6to do it for you!
usage: it's all in &4/mutehelp
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
set {chat.%arg-1%} to false
message "&6Succesfully &4muted &6%arg 1%"
message "&6Sorry &4%arg 1%&6, you've been &4muted &6for &b%arg 2%&6!" to arg 1
command /unmute <player>:
permission: mute.unmute.skript
permission message: &6You don't have &4perms&6! Ask an &4Admin &6to do it for you!
trigger:
if {chat.%arg 1%} is false:
set {chat.%arg 1%} to true
message "&6Succesfully &4unmuted %arg 1%&6!"
message "&6You've been &4unmuted&6!" to arg 1
stop
if {chat.%arg 1%} is true:
message "&6That player wasn't &4muted&6!"
stop
if {chat.%arg 1%} is not set:
message "&6That player wasn't &4muted&6!"
stop
command /mutehelp:
permission: mute.help.skript
permission message: &6You don't have &4perms&6!
trigger:
message "&6--------------------------"
message "&6 Mute Skript! "
message "&4 /mute <player> <reason> "
message "&4 /unmute <player> "
message "&6 Made by TtHacks66! "
message "&6--------------------------"
on chat:
if {chat.%player%} is false:
cancel event
message "&6I'm sorry &4%player%&6, but you've been &4muted&6!"
command /dusunceburadandevamet:
permission: skript.admin
trigger:
set {vspawn} to location of player
message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!"
stop
on damage:
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {vspawn}
send "&4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
stop
attığınız son skripti düzenleyip tekrar gönderebilirmisinizÖncelikle merhaba @tsgorkem0,
Senin için bulduklarım şu şekilde;
YAML:command /mute <player> <text>: permission: mute.mute.skript permission message: &6You don't have &4perms&6! Ask an &4Admin &6to do it for you! usage: it's all in &4/mutehelp trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: set {chat.%arg-1%} to false message "&6Succesfully &4muted &6%arg 1%" message "&6Sorry &4%arg 1%&6, you've been &4muted &6for &b%arg 2%&6!" to arg 1 command /unmute <player>: permission: mute.unmute.skript permission message: &6You don't have &4perms&6! Ask an &4Admin &6to do it for you! trigger: if {chat.%arg 1%} is false: set {chat.%arg 1%} to true message "&6Succesfully &4unmuted %arg 1%&6!" message "&6You've been &4unmuted&6!" to arg 1 stop if {chat.%arg 1%} is true: message "&6That player wasn't &4muted&6!" stop if {chat.%arg 1%} is not set: message "&6That player wasn't &4muted&6!" stop command /mutehelp: permission: mute.help.skript permission message: &6You don't have &4perms&6! trigger: message "&6--------------------------" message "&6 Mute Skript! " message "&4 /mute <player> <reason> " message "&4 /unmute <player> " message "&6 Made by TtHacks66! " message "&6--------------------------" on chat: if {chat.%player%} is false: cancel event message "&6I'm sorry &4%player%&6, but you've been &4muted&6!"
Essentials olmadan en iyi şekilde bu şekilde bulabildim.
YAML:command /dusunceburadandevamet: permission: skript.admin trigger: set {vspawn} to location of player message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!" stop on damage: if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {vspawn} send "&4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim stop
O konuyu şu skript ile açmışattığınız son skripti düzenleyip tekrar gönderebilirmisiniz
on asb enter:
if player don't have the permission "vip.fly":
stop
else:
set player's flight mode to true
send "&bUçuş Modunuz &aAktif &bOlarak Atandı"
stop
on asb exit:
if player don't have the permission "vip.fly":
stop
else:
set player's flight mode to false
send "&bAda Sınırları Dışına Çıktığınız İçin Uçuş Modunuz &cDeaktif &bOlarak Atandı!"
stop
on asb enter:
if player have the permission "vip.fly":
set player's flight mode to true
send "&bUçuş Modunuz &aAktif &bOlarak Atandı"
on asb exit:
if player's flight mode is true:
set player's flight mode to false
send "&bAda Sınırları Dışına Çıktığınız İçin Uçuş M
Gerekli addonu söylemediğin için çalışmayacakO konuyu şu skript ile açmış
YAML:on asb enter: if player don't have the permission "vip.fly": stop else: set player's flight mode to true send "&bUçuş Modunuz &aAktif &bOlarak Atandı" stop on asb exit: if player don't have the permission "vip.fly": stop else: set player's flight mode to false send "&bAda Sınırları Dışına Çıktığınız İçin Uçuş Modunuz &cDeaktif &bOlarak Atandı!" stop
LifeMCServer in verdiği skript ise şu şekilde;
YAML:on asb enter: if player have the permission "vip.fly": set player's flight mode to true send "&bUçuş Modunuz &aAktif &bOlarak Atandı" on asb exit: if player's flight mode is true: set player's flight mode to false send "&bAda Sınırları Dışına Çıktığınız İçin Uçuş M
ikisinide dene bakalımolmaz ise tekrar söyle biraz daha araştırıyım.
Hmm. Genellikle beni yargılamak amaçlı giriş yapmadan önce yardım amaçlı bir yorum yapabilirsin diye düşünüyorum efendim. Gerekli addon WolvSK eklentisi 2. yorumumda unutmuşum ama zaten bundan önce konu linki vermişim belki oradan okumuş olabilir, diye düşüne bilirdin veyahut bunları geçtim şöyle bir cümle kurabilirdin "@BalonTR söylemeyi unutmuş sanırsam bu skript için WolvSK eklentisi gereklidir." gibi bir cümle kurabilirdin. İyi forumlar efendim.Gerekli addonu söylemediğin için çalışmayacak![]()
konu linki veriyorsan niye skripti bidaha atıyorsun o zaman direkt oradan baksınHmm. Genellikle beni yargılamak amaçlı giriş yapmadan önce yardım amaçlı bir yorum yapabilirsin diye düşünüyorum efendim. Gerekli addon WolvSK eklentisi 2. yorumumda unutmuşum ama zaten bundan önce konu linki vermişim belki oradan okumuş olabilir, diye düşüne bilirdin veyahut bunları geçtim şöyle bir cümle kurabilirdin "@BalonTR söylemeyi unutmuş sanırsam bu skript için WolvSK eklentisi gereklidir." gibi bir cümle kurabilirdin. İyi forumlar efendim.
benim anlatmaya çalıştığım şu bir oyuncu kim olursa olsun askyblock dünyasına gidince fly açılsın sadece askyblock dünyasından çıkınca kapansınHmm. Genellikle beni yargılamak amaçlı giriş yapmadan önce yardım amaçlı bir yorum yapabilirsin diye düşünüyorum efendim. Gerekli addon WolvSK eklentisi 2. yorumumda unutmuşum ama zaten bundan önce konu linki vermişim belki oradan okumuş olabilir, diye düşüne bilirdin veyahut bunları geçtim şöyle bir cümle kurabilirdin "@BalonTR söylemeyi unutmuş sanırsam bu skript için WolvSK eklentisi gereklidir." gibi bir cümle kurabilirdin. İyi forumlar efendim.
benim anlatmaya çalıştığım şu bir oyuncu kim olursa olsun askyblock dünyasına gidince fly açılsın sadece askyblock dünyasından çıkınca kapansın