nasıl yani admin gui gibi birşeymigui li menü yap.
/ekle isim yazınca menüye yazdığın şey eklenecek. Daha sonra bunu geliştirirsen lroe sini de ayarlayabilrisin.nasıl yani admin gui gibi birşeymi
/ekle isim yazınca menüye yazdığın şey eklenecek. Daha sonra bunu geliştirirsen lroe sini de ayarlayabilrisin.
command /ekle:
permission: sk.menu.ekle
permission message: &cBunu yapmak icin yetkiniz yok!
trigger:
if {menu1} is not set:
send "Chata Adının Ne Olacağını Yazınız" to player
set {menu.ayar} to "1"
on chat:
{menu.ayar} is "1":
cancel event
set {menu1} to message
send "&b%{menu1}% Olarak Adı Ayarlandı."
set {menu.ayar} to false
wait 1 second
send "Chata Komutun Ne Olacağını Yazınız" to player
set {menu.ayar.komut} to "1"
{menu.ayar.komut} is "1":
cancel event
set {menu2} to message
send "&b%{menu2}% Olarak Komut Ayarlandı."
set {menu.ayar.komut} to false
send "/menu yazarak menuyu görebilirsiniz" to player
command /menu:
permission: sk.menu.menu
permission message: &cBunu yapmak icin yetkiniz yok!
trigger:
open chest with 1 rows named "&a&l[&4Menu&a&l]" to player
wait a tick
format slot 0 of player with diamond named "&4&l%{menu1}%" to close then run [make player execute command "%{menu2}%"]
1 gram gelişmedim sanırımYok, ben istesem yaparım zaten.Sizin gelişmeniz için yaptırttım.
yürüyen uçak ??????Yürüyen uçak ve disguise skripti. (Ek plugin gerektirmeden sadece skript addonları kullanılarak)
torba derken yani hap dan mı sözettinizDöner sistemi, kokoreççi ve torbacı (naylon torba) skripti
sen beni içeriye attırmaya mı çalışıyosun?torba derken yani hap dan mı sözettiniz
.s normal torba diyincesen beni içeriye attırmaya mı çalışıyosun?torba var ya hani. alışveriş yaparken aldıklarını içine koyuyosun
torbanın içine bir eşyayı nasıl kaydetcem anlamadım ya /chestmi kullanamsen beni içeriye attırmaya mı çalışıyosun?torba var ya hani. alışveriş yaparken aldıklarını içine koyuyosun
Mantıklı ha :/. O torba değilde sırt çantası olur sanırım.s normal torba diyince
torbanın içine bir eşyayı nasıl kaydetcem anlamadım ya /chestmi kullanam![]()
ama ekleyi nasıl yapcamMantıklı ha :/. O torba değilde sırt çantası olur sanırım. /ekle komutuyla oyuncu elindeki eşyayı çantasına ekler. Sonra /çanta ile bakarız ordan alırız fln