Rosenrot
LAGOMORPHA
- En iyi cevaplar
- 0
yalnız ban yazmak daha basit, skript yükleyecende sk kaydedip reload atcandaÜşengeçlik vol9999
yalnız ban yazmak daha basit, skript yükleyecende sk kaydedip reload atcandaÜşengeçlik vol9999
Sen bi araya girme yah resmindeki süpürgeyi tamir et :/yalnız ban yazmak daha basit, skript yükleyecende sk kaydedip reload atcanda![]()
Benim Soruma Haşa Cevap Vermedin
Örn {Asd.%Player%} set olan kişilerden 1 Kişiyi Manuadd Vip Yapmayı Nasıl Yaparım
loop all players:
{asd.%loop-player%} is set:
add loop-player to {_loop::*}
set {_rast} to random element out of {_loop::*}
message "&aRastgele seçildi %{_rast}%"
sürekli ekleyip sürekli sececektir adam 1 kez secsin diyorKod:loop all players: {asd.%loop-player%} is set: add loop-player to {_loop::*} set {_rast} to random element out of {_loop::*} message "&aRastgele seçildi %{_rast}%"
Teşekkür EderimKod:loop all players: {asd.%loop-player%} is set: add loop-player to {_loop::*} set {_rast} to random element out of {_loop::*} message "&aRastgele seçildi %{_rast}%"
Loop'u durdururuz 1 kere seçmezmi ?sürekli ekleyip sürekli sececektir adam 1 kez secsin diyor
Ozamanda herkesi listeye katmazLoop'u durdururuz 1 kere seçmezmi ?
loop all players:
if {asd.%loop-player%} is set:
add loop-player to {_liste::*}
wait 1 ticks
set {_random} to a random element out of {_liste::*}
broadcast "%{_random}%"
on chat:
replace all "sa" with "as" in the message
sa yazdıgında as yazsın![]()
Galiba bu yapılamıyor [emoji20]Şöyle bir şey yapabilir misin? Adam sunucuya girip kayit olunca onun ismi sifresi ve ip adresi bi not defterine gelcek eger ayni ip adresinden 2 farkli isimle gelinirse iki hesabida banlicak ve configede banlandi diye yazacak (banlandi olayi zorunlu degil)
LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi mask skripti olabilir miSana yapmıyorum. Alıntı mesaj yapmada .
yapiyim 1 snGaliba bu yapılamıyor [emoji20]
şu an yapıyorumda authme 5.0 da maxRegIp var yinede yapammı ?Galiba bu yapılamıyor [emoji20]
Biliyorum MaxRegIp olayını ama bana yinede o sistem lazım özellikle şifre ve ip kaydetmesi çok lazımyapiyim 1 sn
şu an yapıyorumda authme 5.0 da maxRegIp var yinede yapammı ?