Skript istekleriniz ?

ByNys352

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başta bir sandık menüsü açılıcak ve 1 tane item olucak ona tıklıyacağız 64 tane kömür ve 5 level ol diyecek 5 level ve 64 tane kömür getirdinde kişiye 10 levellik xp vericek ve 64 tane demir vericek ardından kişi kör olucak ve şu mesaj gelicek ''Ormana ışınlanıyorsun iptal etmek istiyorsan /iptalisinlama yazmalısın adamım'' diyecek ve yazdından ışınlama iptal olucak ama adamın ödülleri kalıcak gine.Sonra bir sandık olucak bu %50 şansla elmaslardan düşücek ve sağ tıkladımızda içinden hediyeler çıkıcak(sandık menüsü açılarak ve menünün içinde olucak).2. Skript rütbe skripti kişiler /rütbeatla dedinde rütbe atlicak /(rütbenin ismini kendine göre ayarlayabilirsin)atladında para ile atlıyacak (fiyati kafana göre ayarlayabilirsin)ve adama atladinda özel bir at hediye edicek ati -/cagirat dedinde yanina gelicek ve oyuncular bu atı kesemicek.

Baggar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Donor satın almak için linki kısaltıp ' Buraya Tıklayarak Donor Alabilirsiniz ' diye bir skript yaza bilirmisiniz . Teşşekürler

BlackDay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
canavarlardan istediğimiz kadar altın külçesi düşürme plugini varmı veya skriptleyebilirmisiniz yaparsanız lütfen haber verin teşekkürler.

bana acil canavarlardan veya kurtlardan fln işte moblardan istediğin kadar altın düşürme plugini adı verebilicek veya yapabilicek varmı tek eksiğim o lütfen acil lazım

zalmonur01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
saat 6'da otomatik komut girmesini istiyorum mesela "/madeneventi" basit bi skript skript'den anlamam yapabilen olursa çok makbule geçer.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
canavarlardan istediğimiz kadar altın külçesi düşürme plugini varmı veya skriptleyebilirmisiniz yaparsanız lütfen haber verin teşekkürler.

bana acil canavarlardan veya kurtlardan fln işte moblardan istediğin kadar altın düşürme plugini adı verebilicek veya yapabilicek varmı tek eksiğim o lütfen acil lazım
mythic mobs pluginin den yapılabilir ama skrip istiyorum illaki diyorsan yapabilrim

saat 6'da otomatik komut girmesini istiyorum mesela "/madeneventi" basit bi skript skript'den anlamam yapabilen olursa çok makbule geçer.
tce pluginini yükleyebilirsin