MuzafferM54
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Plugini var araştırırsan bulabilirsin.Viplerin süresü bitince otomatik vip yetkisi alınan bi script veya plugin varmı elinde acaba ?
Plugini var araştırırsan bulabilirsin.Viplerin süresü bitince otomatik vip yetkisi alınan bi script veya plugin varmı elinde acaba ?
mythic mobs pluginin den yapılabilir ama skrip istiyorum illaki diyorsan yapabilrimcanavarlardan istediğimiz kadar altın külçesi düşürme plugini varmı veya skriptleyebilirmisiniz yaparsanız lütfen haber verin teşekkürler.
bana acil canavarlardan veya kurtlardan fln işte moblardan istediğin kadar altın düşürme plugini adı verebilicek veya yapabilicek varmı tek eksiğim o lütfen acil lazım
tce pluginini yükleyebilirsinsaat 6'da otomatik komut girmesini istiyorum mesela "/madeneventi" basit bi skript skript'den anlamam yapabilen olursa çok makbule geçer.
Yok sen anlamadım kısacası "otomatik komut girme skripti" diyim sana yapabilirmisin bunu ?tce pluginini yükleyebilirsin
nasıl yani mesela saat 14 te /madeneventi yazmasını mı istiyorsun konsolunYok sen anlamadım kısacası "otomatik komut girme skripti" diyim sana yapabilirmisin bunu ?
Aynen öyle 18:00 Olunca Otomatik Yazsın..nasıl yani mesela saat 14 te /madeneventi yazmasını mı istiyorsun konsolun
tce plugini yükle nitrado da anlatımı varAynen öyle 18:00 Olunca Otomatik Yazsın..
ağlıycam şimditce plugini yükle nitrado da anlatımı var
every 1 hours:
"%hour%" is "18":
execute console command "/madeneventyap"
Yanloz oyın zamanında 18 olunca olan bir şeyağlıycam şimdiof:
bunu mu yapamadım :alay:Kod:every 1 hours: "%hour%" is "18": execute console command "/madeneventyap"
işte onu tutturamadımYanloz oyın zamanında 18 olunca olan bir şey
tce pl sini neden indirmiyorsunişte onu tutturamadım![]()
Pluginlerle Uğraşmayı Sevmeyen Birisiyim Hazırcıyım Diyebilirsintce pl sini neden indirmiyorsun