Skype varsa verirmisin beraber skript kodlayalım
Bir boss skripti yapabilirsin mesela forumda paylaş benim ihtiyacım yok ama genede yap boş durma![]()
every 10 minute:
spawn 1 zombie at {boss.dogma.zombie}
set name of spawned zombie to "&0&fKing &f&lZombie"
equip the last-spawned zombie with all diamond armor
set maximum health of last spawned zombie to 250
set health of last spawned zombie to 250
command /boss [<text>] [<text>]:
permission: sk.boss
permission message: &cBunu yapmak icin yetkiniz yok!
trigger:
if arg 1 is "sec":
if arg 2 is "zombie":
set {boss.dogma.zombie} to location of player
send " &f&lBelirtilen Nokta Seçildi"
yapay zeka derken?Yapay zeka yap yapabileceğini pek düşünmüyorum ama dene
Bildiğin kendi kendine konuşacak çeviri gibiKod:every 10 minute: spawn 1 zombie at {boss.dogma.zombie} set name of spawned zombie to "&0&fKing &f&lZombie" equip the last-spawned zombie with all diamond armor set maximum health of last spawned zombie to 250 set health of last spawned zombie to 250 command /boss [<text>] [<text>]: permission: sk.boss permission message: &cBunu yapmak icin yetkiniz yok! trigger: if arg 1 is "sec": if arg 2 is "zombie": set {boss.dogma.zombie} to location of player send " &f&lBelirtilen Nokta Seçildi"
yapay zeka derken?
Yapay zeka iki üç günde yapılır mı hocam? :'(Yapay zeka yap yapabileceğini pek düşünmüyorum ama dene
skinleri uzatamam bu arada minecraft karakteri 1 blokluk yükseklikten atlayabiliyor belirli bir parayla veya bir yaş sistemi yapıp bunu jump effecti vererek 2 blok yaparım yaş sistemindede levelleri kullanırım 0 lvlda 1 blokluk yükseklik lvl 2 de 2 blokluk yükseklik gibi birşeymiYapay zeka iki üç günde yapılır mı hocam? :'(
__
@AhmetDinc
Aslında boy sistemi yapabilirsin. Şöyle ki;
Minecraft karakteri 2 blokluk yükseklikten rahatça geçiyor.
Bu arkadaşın 2 blokluk yüksekliklerden geçişini engelleyebilir;
Kullanıcı seçimine bırakılan boy ayarlaması yapılabilir;
Boyuna göre 3 - 4 bloşluk yükseklik var ise geçmesini sağlayabilirsin.
Bunu yaparsan kendini geliştirme amacıyla yap.. Kullanacağım bir şey değil. Ben bir şey kazanmam veya kaybetmem. İyi forumlar.
siri gibi birşeymi yaniBildiğin kendi kendine konuşacak çeviri gibi