- En iyi cevaplar
- 7
Acaba projeyi global mı yapsam yoksa sadece türkçe mi olsa dil seçimi. nasıl olsa diğer ülkeler bizim dilimizi hiç eklemiyorlar
Global ama program başlangıcı Türkçe olsun dil sonradan değiştirilsin. Böylece sadece Türkçe bilenler faydalanmamış olur artı biraz da ders olur (i hope).Acaba projeyi global mı yapsam yoksa sadece türkçe mi olsa dil seçimi. nasıl olsa diğer ülkeler bizim dilimizi hiç eklemiyorlar
Beni neden etiketledin ki ? .dMMORPG için çok iyi olucak diye tahmin ediyorum. MMORPG 'yi Türkiye senin sayende sevicek
@TheMissingLink @adenzu54 @SlayerRs @Berk
Etiket listeni at diyeİnternette birkaç araştırma ile yapılmış halinin olduğunu görebiliceğiz
Google Araması: java ile basılan tuşu algılama
En basitinden kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Amacım seni kötülemek değildir)(Projeyi yanlış anladıysam kb anladığım kadar ile basılan tuşu algılayan fiziksel java yazılımı)
Beni neden etiketledin ki ? .d
Mesela birisi lol sunucusu yapıyor diyelim.Anlamadım :/ ne oldugunu biri anlatabılırmı ?
Javada yeni olduğumdan dolayı dahaa çok bir şey bilmiyorum. Bu klavyenin algılanması tespit eden ilk yöntemi direk geçirdim. İsteyen kullanır isteten kullanmaz. Burada o kadar kişi berbat şeyler paylaşabilirken benim paylaşamam haksızlık olur. Klavyelerini çalarson felan diyenler için kodun tamamını konuda paylaşacağım. İsteyen geliştirir ve daha iyisini yapar.Ne yapacaksın peki Skript ile ServerSocket açıp daha sonra Java ile yaptığın program ile sunucuya paket mi göndereceksin? MySQL'e kullanıcının girdiği tuşları mı gireceksin? Yoksa sitende bulunan bir dosyaya PHP ile mi yazdıracaksın? Yoksa bu özel bir Client mi olacak? Bu anlattığım yöntemlerin hepsiyle yapılabilir bu dediğin şey ve nice yöntemler de mevcut. Yapmaya çalıştığın şey basit, zor değil fakat bir o kadar da gereksiz. Kim kullansın senin yaptığın programı indirsin de. Ben daha önce bu tarz bir iş yapmıştım RPG sunucusu için. Sunucuda oyuncuların konumu her hareketlerinde kaydediliyor MySQL'e yazılıyor ve sunucuda bir adet daha açılan ServerSocket bağlantısı ile birisi mikrofonu ile konuştuğunda 20 blok yakında olan kişilerin programına da ses geliyordu. Çok büyütülecek bir şey değil ekstra bir program ile tuş girişi algılamak. Kullanılmasını bırakın, yapılmasının bile lüks olduğunu düşünüyorum. Üstelik sadece Skript ile birlikte kullanılabilir demen beni fazlasıyla rahatsız etti böyle basit bir proje için, eğer böyle bir şey çıkarsa bunun 5 kat iyisini yapıp sadece Java'cılara kütüphanesiyle paylaşmazsam adam değilim.
Bu arada eklemek isterim ki böyle basit bir şeyi ballandıra ballandıra, yok şunlar yok bunlar yapamadı deyip anlatmışsın. Sen yapabiliyorsan merak etme ki o koskoca insanlar da yapabilir. Ekstra bir eklenti veya modül lazım olduğunu da söylememişsin, çok merak ediyorum sadece Skript'e Java ile yazdığın bir programı nasıl entegre edebilirsin tek başına. Sanki bu konuda "Java'yı bırak da Skript'e geç" imajını vermeye çalışmışsın, yakıştıramadım.
Mesela cod gibi oyunlarda "e ye bas ki kapı açılsın " der ya arkadaş da öyle bişi yapmaya çalışıobu ne şimdi ?![]()
tamam yapsınMesela cod gibi oyunlarda "e ye bas ki kapı açılsın " der ya arkadaş da öyle bişi yapmaya çalışıo