Skript kodlarken bir yerde takıldım...

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sunucum için skript kodlarken bir yerde takıldım, örnek olarak bir oyuncu ... oyununa girdi ve ... kitini veya rütbe seçti. Buraya kadar tamam ama oyuncu ölünce envanterindeki eşyaların silinmesini ve seçtigi kitin eşyalarını vermesini istiyorum.
Ek olarak .. oyununa girdiginde oyuncunun asıl itemleri otomatik olarak oluşturulan ... oyun sandıgına gidicek ve oyun bitince geri gelecek. Böyle bir şey yapılabilirse çok memnun olurum. Mantıgını söylerseniz kendimde bişeyler denerim :)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
on death:
 clear drops

on respawn
 if {player%.kit-asker} is "seçilmiş":
  execute player command "/kit asker1"
Kod:
on join:
 set {%player%.envanter} to serialized inventory of player

command /ver:
 trigger:
  delete {%player%.envanter}
  restore inventory of player from variable {%player%.envanter}

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alttakinin mantıgını anladım ama üsttekinde respawnda seçilmiş diyorsun ama execute player command yazdırıyorsun yeniden, benim dedigim oyuncu önceden kit asker yazıcak ve bidaha seçemeyecek.Ama dogunca itemleri gelicek.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Alttakinin mantıgını anladım ama üsttekinde respawnda seçilmiş diyorsun ama execute player command yazdırıyorsun yeniden, benim dedigim oyuncu önceden kit asker yazıcak ve bidaha seçemeyecek.Ama dogunca itemleri gelicek.
Kiti aldığında birşeyi "true" yap ölünce doğunca restore yapıp tekrar ver ?

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örnek
command /kit [<text>]:
if arg 1 is "okcu":
give a bow to player
set {ölüncekitver.%player%} is true

böyle olur mu ?

yineben

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
restore inventory of player from variable {degisken} kodu oyuncunun üstüne giydiği şeyleri geri vermiyor. Nasıl yapabiliriz ?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
restore inventory of player from variable {degisken} kodu oyuncunun üstüne giydiği şeyleri geri vermiyor. Nasıl yapabiliriz ?
Kod:
loop all items in player's inventory:
 if loop items of type iron armor or gold armor or diamond armor or leather armor or chain armor:
  if player is wearing loop-item:
Kod:
set {%player%.armour} to player's all wearing armours