[SKRİPT] Kutsal Para Skripti Bir Sorun Var.

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Kutsal Para Skripti Yaptım Fakat Bir Sorun Var Herkeze Birden Veriyor Yani Yeni Gelen Bir Oyuncu Denk Getirebilirse 1 Tane Kutsal Jeton Kazanıyor. Nasıl Düzelte Bilirim.

SKRİPT:

Kod:
every 10 minutes:
    loop all players:
        give 1 sunflower named "&aKutsal Para" with lore "&c/warp koylutakasi &6Yazarak &aKutsal Parayı &6Kullanabilirsiniz." to loop-player
        message "&e[&bKatil&4Korsanlar&e] &710 Dakika &6Serverde Kaldigin Icin 1 Adet &aKutsal Para &6Kazandin. &aKullanmak Icin &c/Warp koylutakasi" to loop-player

Son düzenleme:

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
loop lamanın ne anlamı var?
Kod:
every 10 minutes:
        give 1 sunflower named "&aKutsal Jeton" with lore "&c/warp koylutakasi &6Yazarak &aKutsal Jetonu &6Kullanabilirsiniz." to all players
        message "&e[&bKatil&4Korsanlar&e] &710 Dakika &6Serverde Kaldigin Icin 1 Adet &aKutsal Jeton &6Kazandin. &aKullanmak Icin &c/Warp koylutakasi" to all players

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
loop lamanın ne anlamı var?
Kod:
every 10 minutes:
        give 1 sunflower named "&aKutsal Jeton" with lore "&c/warp koylutakasi &6Yazarak &aKutsal Jetonu &6Kullanabilirsiniz." to all players
        message "&e[&bKatil&4Korsanlar&e] &710 Dakika &6Serverde Kaldigin Icin 1 Adet &aKutsal Jeton &6Kazandin. &aKullanmak Icin &c/Warp koylutakasi" to all players
herkeze vermicek 10 dk bir herkeze veriyor oyuncu girdiginde sayamaya başlıcak 10 dk de bir o oyuncuya vercek sadece öbür oyuncu girdiginde ona

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel çalmışsın tebrik ederim!
Benden isteseydin ben verirdim zaten ama bu yaptığın yakışı kalmıyor...

Şerafettin21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kod:
every 10 minutes:
    loop all players:
        add loop-player to {_list::*}
    set {_x} to random element out of {_list::*}
    give 1 sunflower named "&aKutsal Jeton" with lore "&c/warp koylutakasi &6Yazarak &aKutsal Jetonu &6Kullanabilirsiniz." to {_x}
    message "&e[&bKatil&4Korsanlar&e] &710 Dakika &6Serverde Kaldigin Icin 1 Adet &aKutsal Jeton &6Kazandin. &aKullanmak Icin &c/Warp koylutakasi" to {_x}
    delete {_x}
    delete {_list::*}

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben çalmaktan bahsediyorum.
Bu saatten sonra paralı bile vermem zaten!
tamamda bunu senden falan calmadımki ben isminide degiştirdim ztn

Kod:
every 10 minutes:
    loop all players:
        add loop-player to {_list::*}
    set {_x} to random element out of {_list::*}
    give 1 sunflower named "&aKutsal Jeton" with lore "&c/warp koylutakasi &6Yazarak &aKutsal Jetonu &6Kullanabilirsiniz." to {_x}
    message "&e[&bKatil&4Korsanlar&e] &710 Dakika &6Serverde Kaldigin Icin 1 Adet &aKutsal Jeton &6Kazandin. &aKullanmak Icin &c/Warp koylutakasi" to {_x}
    delete {_x}
    delete {_list::*}
teşekkürler