Umut Savas
Ne demek yanlış? Ben mi?
- En iyi cevaplar
- 0
https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-lig-sistemi-v1-3-son-lig-bagimsiz-yeni-oezellik.350302/
Son Version
Son Version
Son düzenleme:
Disk Tasarrufu Yapıyordum Çalışma Şeklini /lig yardım Komutunda Belirtilmiştir.Güzel olmuş, çalışma şeklini anlatsan iyi olurdu.
Ek olarak on death'ı 2 kere kullanmışsın, bazı yerlerde boş kullanımlar yapmışsın.disk tasarrufu <3
12den beri uğraşıyorum sistem kafamı yaktıGüzel olmuş, çalışma şeklini anlatsan iyi olurdu.
Ek olarak on death'ı 2 kere kullanmışsın, bazı yerlerde boş kullanımlar yapmışsın.disk tasarrufu <3
Olabilir NormalLag Sistemi Diye Okuyan Tek Benmiyim![]()
Ben de öyle okudum dedim lagın ne sistemi olabilir kiLag Sistemi Diye Okuyan Tek Benmiyim![]()
Yorum için teşekkürler. Kodlamak ve sistemi düşünmek 2 saatimi aldı konuyu hazırlamak 30 dakikamiBen de öyle okudum dedim lagın ne sistemi olabilir kiPermlere bakınca anladım. Bu tür skriptleri önceden görmüştüm, güzel bir sistem aslında. Ama kodu incelemedim. Yine de konu tasarımına emek verilmiş, ellerine sağlık
![]()
İleri versiyonlarda ekleyeceğim espri anlayışın mükemmelarkadaş sadece altın 3 ü görebildiği için oraya kadar yapmış plat chanlenger da bekliyok
Denedim ama hata aldığım için bu şekile başvurdum{gümüş1.%player%}, {gümüş2.%player%} gibi ayrı variable'lar yerine sadece {lig.%player} diye bir variable oluşturabilirdin (örn {lig.%player%} = altin3})