Onu da yaptıkin dersen değişkenin içinde arayacaktir ama contains dersen textleri karsilastirip aynılıgını kontrol eder
Güzel bir şeydirskript nedir ?
cidden nedir tüm konularda onu diyorlar 3 aydır internetim kesik güncellemeleri bilmiyom a
Skript 3 ay öncede vardıcidden nedir tüm konularda onu diyorlar 3 aydır internetim kesik güncellemeleri bilmiyom aDSA
Oturduğun yerden sunucun için araçlar geliştirmene yarayan bir şeycidden nedir tüm konularda onu diyorlar 3 aydır internetim kesik güncellemeleri bilmiyom aDSA
senin dediğin olmuyor bu aradalocation of clicked block contains {kaydedilmislocation}
Senin ki de .sKod:on place of block: add event-block's location to {list::*} set name of event-block to "&eLimonata" on rightclick on block: if clicked block's location in {list::*}: effectler...
Peki dediğim olayı region ile yapabilir misin?sadece teoriydi zatenben region kullaniyorum başka yolu yok
Limonata isimli stone u yere koyunca bir variableye ekliyecek lokasyonu bir stone a right click yapınca da eğer o bloğun lokasyonu o variabledeki listedekilerden birindeyse effectler olacak.[DOUBLEPOST=1433617496,1433609079][/DOUBLEPOST]Yardım edicek yok mu[DOUBLEPOST=1433617740][/DOUBLEPOST]@Minecraftplayerr yardım.ya sağ tiklayinca bloğun lokasyonunu bi variableye ceksin sonra bloğun lokasyonunda region olustursun tam olarak ne yapmaya calistigini anlat ona gore belki başka yol buluruz
İsim yeri olmuyor. Olmaz zaten sen koyduktan sonra kontrol ediyorsun koymadan önce kontrol ediceksin eğer o ise ekliyecek lokasyonaon place of stone:
if tool's display name is "limonata":
add event-block's location to {xxx::*}
on rightclick on stone:
if {xxx::*} contains clicked block's location:
Effects..
Böyle diyorsun herhalde?
tool's yerine event-block's dene o zaman.İsim yeri olmuyor. Olmaz zaten sen koyduktan sonra kontrol ediyorsun koymadan önce kontrol ediceksin eğer o ise ekliyecek lokasyona
Arkadaşım koyduktan sonra kontrol etsen olmaz ki zaten koyulmuş oluyor skript nasıl bilecek koymadan önceki ismi ?[DOUBLEPOST=1433663597,1433622094][/DOUBLEPOST]@RanKod yardım.tool's yerine event-block's dene o zaman.