[Skript]Metin2 Modunda yardımcı Düzenlendi

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Yaptıgım Skript'i GetqusA Kardeşimin Metin2 Adlı Skript eklentisine eklemesini düşündügüm bir yöntemdir
Tabi aklımda daha degişi var fakat skript eklentisindeki mobların hakkında bilgim yok hangi moblar kullanıldıgını bilseydim biraz daha iyisini yapabilirdim ama bu yaptıgım skripten sonra moblara uyarlanışını zaten düzenliyecektir neyse skriptin ne işe yaradıgını söylemeye geldi sıra...
Metin2 de Sıralamada 1000 olana Arkadaşça
4000 Olana iyi
8000 Olana Soylu
12000 olanada Kahraman Tagı Veriliyor
ben bunu kişi öldürme olarak uyarladım tekrardan belirteyim GetqusA bunu moblara göre daha iyi yapabilcegini düşünüyorum eger yapamazsan yardımcı olmaya çalışırım..
Skriptte 20 adam öldürürsen Arkadaşça
50 Adam Öldürürsen İyi
75 Adam Öldürürsen Soylu
ve
100 Adam Öldürürsen Kahraman Tagı veriyor
KOD:
Kod:
options:
zombi: zombie iskelet: skeleton orumcek: spider creeper: creeper enderman: enderman kopek: wolf slime: slime ghast: ghast cadı: witch dragon: enderdragon inek: cow koyun: sheep at: horse tavuk: chicken agresif: 1000 hileli: 4000 kotunyt: 8000 zalim: 12000 on first join: set {oyuncu.%player%} to 0 set {kotu.%player%} to 0 on death of {@zombi} or {@iskelet} or {@orumcek} or {@creeper} or {@enderman} or {@kopek} or {@slime} or {@ghast} or {@cadı} or {@dragon} or {@inek} or {@koyun} or {@at} or {@tavuk}: attacker is player: add 10 to {oyuncu.%player%} if {oyuncu.%player%} is greater than 1000: set {arkadasca.%player%} to true execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> Arkadasca <*>" if {oyuncu.%player%} is greater than 4000: set {iyi.%player%} to true execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> iyi <*>" if {oyuncu.%player%} is greater than 8000: set {soylu.%player%} to true execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> Soylu <*>" if {oyuncu.%player%} is greater than 12000: set {kahraman.%player%} to true execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> Kahraman <*>" if {kotu.%player%} is greater than 1000: send "&a Artık Agresif Birisin Dikkat et" to attacker execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> Agresif <*>" if {kotu.%player%} is greater than 4000: send "&a Artık hileli Birisin Dikkat et" to attacker execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> Hileli <*>" if {kotu.%player%} is greater than 8000: send "&a Artık kotu niyetli Birisin Dikkat et" to attacker execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> Kotu Niyetli <*>" if {kotu.%player%} is greater than 12000: send "&a Artık zalim Birisin Dikkat et" to attacker execute console command "manuaddv %attacker% prefix &b<*> Zalim <*>" command /sıralamagoster: trigger: send "&6sıralamanız %{oyuncu.%player%}%" on death: if attacker is a player: if victim is a player: if {oyuncu.%attacker%} is 1: delete {oyuncu.%player%} to 10 add 10 to {kotu.%player%}​
Yardımcı Olabildiysem Ne mutlu Bu Arada Su Son Tarafta Delete {Oyuncu.%player%} to 10 da hata alıyorum onuda halledersin diye düşünüyorum Saygılar...

Son düzenleme:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında insan öldürmeleri ile mob öldürme oranını tutsak daha fazla satır çıkar bence senin yaptıgın sistem şu an çok iyi işimize yarıyacağından emin olabilirsin.

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@bydemir06 Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana metin2 türk oynuyom şuandada bi ara bırakmıştım gene başladım + sistemi eklemenizi öneririm tam bi düşüncem varda skriptte nasıl eklenir tam bilgi sahibi degilim skype var ise verirsen ekliyeyim ordan anlatayım

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bunu yapmışsın madem bir de agresif kötü niyetli zalim falanda yap :D

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@MhaWTHoR Kardeşim dedigin dogru onu unuttum fakat şöyle bişi o zaman kodu düzeltmem lazım yapınca güncelini atarım[DOUBLEPOST=1437288808,1437282586][/DOUBLEPOST]@MhaWTHoR Kardeşim Güncel version u attım yalnız son kodda delete komutu sorun yaptı onu düzeltirsen sorun olmaz

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Delete {Oyuncu.%player%} to 10 mu? O ya delete {Oyuncu.%player%} olcak yada set {Oyuncu.%player%} to 10.

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Bartuzen Delete {oyuncu.%player%} to 10 u denedim olmadı set yaparsanda adamda 1000 skor varsa 10skor a düşürür

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olabilir teşekkürler ama biz bunu biraz değiştireceğiz adam öldürme sayısı ve mob öldürme level + sayısını çarpıp bölüp çıkan sonucu koyacağız
zaten bunu yazıcaktık uğraşmamış olduk sağolun

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@GetqusA Yardımcı Olabildiysem ne mutlu yeni eklentiler düşündümde üşeniyom şu an yazmaya hava ölümlük sıcak sıkar biraz

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akıllı olan yan hesap açıp kills kasar :D

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi