Skript mi? O Ne?

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
İki tane rehber hazırlamıştım sitemde. İstiyorsan özelden mesaj yoluyla atabilirim veya bölümde sitemin linkinin bulunduğu konu zaten mevcut. Hoş geldin ^^.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi, aklıma bir skript var.
"We Love Turkish" skripti.
Skriptte imla kurallarını uygulayacağım.

O zaman "Türkçe'yi Seviyorum" kodlaması (skript Türkçesini tam bilmiyorum :( ) yap :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Neden Skriptin ismi Türkçe değil?
Çünkü özel bir isim. "Script" özel bir isim değildir ve Türkçesi kodlama gibi bir kelimedir (Türkçesi yok). Lakin Skript diye İngilizce bir kelime yok. Skript Njol'ün kendi eklentisine verdiği isim ve monoton olmasın diye "c" ile "k"'nin yerini değiştirmiş. Kendisi uydurduğu için tam olarak bir Türkçe olamaz. Bukkit gibi.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Çünkü özel bir isim. "Script" özel bir isim değildir ve Türkçesi kodlama gibi bir kelimedir (Türkçesi yok). Lakin Skript diye İngilizce bir kelime yok. Skript Njol'ün kendi eklentisine verdiği isim ve monoton olmasın diye "c" ile "k"'nin yerini değiştirmiş. Kendisi uydurduğu için tam olarak bir Türkçe olamaz. Bukkit gibi.
Hayır hayır, sen beni yanlış anladın. Yapacağı kodun ismi neden "Türkçeyi Seviyoruz" değil?

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Hayır hayır, sen beni yanlış anladın. Yapacağı kodun ismi neden "Türkçeyi Seviyoruz" değil?
Ha pardon ^^ :D

Ek: Tam olarak okumamıştım şimdi anladım :D Öyle bir Skript yapılabilir ama yine de yapılacak Skript bilgisayar tabanlı olduğundan dolayı %100 işlevli olmayabilir. Yine de büyük harf ile başlayıp . ile bitirme olayını yapabilirsin.