Şimdi, aklıma bir skript var.
"We Love Turkish" skripti.
Skriptte imla kurallarını uygulayacağım.
İstemez miyimİki tane rehber hazırlamıştım sitemde. İstiyorsan özelden mesaj yoluyla atabilirim veya bölümde sitemin linkinin bulunduğu konu zaten mevcut. Hoş geldin ^^.
Sanane kardeşim ben istedim böyle yazmak senden mi öğreneceğim Japoncayı?Dostum Zorinkun Nedir @Sxyen dediği gibi Zorin-KUN
Özel adın Türkçesi olamaz.O zaman "Türkçe'yi Seviyorum" kodlaması (skript Türkçesini tam bilmiyorum) yap
![]()
Zorin Nerden Nereye Çektin Beniİstemez miyim[DOUBLEPOST=1406405145,1406405111][/DOUBLEPOST]
Sanane kardeşim ben istedim böyle yazmak senden mi öğreneceğim Japoncayı?
yoh benden değil japonlardan öğrenceksin. .-.İstemez miyim[DOUBLEPOST=1406405145,1406405111][/DOUBLEPOST]
Sanane kardeşim ben istedim böyle yazmak senden mi öğreneceğim Japoncayı?
Özel adı Türkçe yaparsa İngilizce kalmasına gerek kalmaz. biraz garip bi cümle olduÖzel adın Türkçesi olamaz.
Hayır öyle bir şey yapılamaz. Bukkit'i ne diye çeviriyorsun? Kova diye mi söylüyorsun?Özel adı Türkçe yaparsa İngilizce kalmasına gerek kalmaz. biraz garip bi cümle oldu
Bilmiyorem .-.Neden Skriptin ismi Türkçe değil?
Çünkü özel bir isim. "Script" özel bir isim değildir ve Türkçesi kodlama gibi bir kelimedir (Türkçesi yok). Lakin Skript diye İngilizce bir kelime yok. Skript Njol'ün kendi eklentisine verdiği isim ve monoton olmasın diye "c" ile "k"'nin yerini değiştirmiş. Kendisi uydurduğu için tam olarak bir Türkçe olamaz. Bukkit gibi.Neden Skriptin ismi Türkçe değil?
Hayır hayır, sen beni yanlış anladın. Yapacağı kodun ismi neden "Türkçeyi Seviyoruz" değil?Çünkü özel bir isim. "Script" özel bir isim değildir ve Türkçesi kodlama gibi bir kelimedir (Türkçesi yok). Lakin Skript diye İngilizce bir kelime yok. Skript Njol'ün kendi eklentisine verdiği isim ve monoton olmasın diye "c" ile "k"'nin yerini değiştirmiş. Kendisi uydurduğu için tam olarak bir Türkçe olamaz. Bukkit gibi.
Ha pardon ^^Hayır hayır, sen beni yanlış anladın. Yapacağı kodun ismi neden "Türkçeyi Seviyoruz" değil?