Skript mi Plugin ayarımı karar veremedim yardımcı olurmusunuz

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Group manager worlds dosyasınn ıcıne dünya adında klasör ac. kendilinden olusmus klasorun ıcındekılerı kopyala dünya klasorune at permi "/manuaddp ısım yetki dünya " yazarak verirsin bunu yapamazsan sk %100 calısır ama ugrasıcan tum komutlar ıcın.[DOUBLEPOST=1440922367,1440922335][/DOUBLEPOST]Skript ile yapayım.
Kod:
command /komut:
    trigger:
        if world is "dünya":
            execute player command "komut"
        else:
            message "Bunun icin yetkin yok"

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Group manager worlds dosyasınn ıcıne dünya adında klasör ac. kendilinden olusmus klasorun ıcındekılerı kopyala dünya klasorune at permi "/manuaddp ısım yetki dünya " yazarak verirsin bunu yapamazsan sk %100 calısır ama ugrasıcan tum komutlar ıcın.[DOUBLEPOST=1440922367,1440922335][/DOUBLEPOST]Skript ile yapayım.
Kod:
command /komut:
    trigger:
        if world is "dünya":
            execute player command "komut"
        else:
            message "Bunun icin yetkin yok"

Bu güne kadar skript kullanmadım ihtiyacım olmadı hep pluginle çözdüm şimdi tam sorun şu chestcommands ile görevler yaptım görevler yetki veriyo bitirince konsoldan mesaj gönderiyo "/manuaddp isim yetkisi" perm veriyo kısaca ben "/manuaddp isim perm dünya" yaptığım zaman "/manuaddp <veriables> <permissions>" diyor bu skript benim işimi görürmü konsolda çalışırmı hiç skript kullanmadım.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu güne kadar skript kullanmadım ihtiyacım olmadı hep pluginle çözdüm şimdi tam sorun şu chestcommands ile görevler yaptım görevler yetki veriyo bitirince konsoldan mesaj gönderiyo "/manuaddp isim yetkisi" perm veriyo kısaca ben "/manuaddp isim perm dünya" yaptığım zaman "/manuaddp <veriables> <permissions>" diyor bu skript benim işimi görürmü konsolda çalışırmı hiç skript kullanmadım.
ılk soyledımı yaparsan gerek kalmaz %100 cozum degıl

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Java kodlamak çok zor basit arıyosan skript dene kolay ama İngilizce gerekli veya ezber
Java kodlamak hiç zor değil, bir zamanlar bende zor diyordum "Öğrenmek uzun zaman alır" der ve hiç çabalamazdım.
Ama java cidden kolay ve şuna geleyim SKRİPTİ ÖĞRENMEK İÇİN HİÇ BİR ŞEYE GEREK YOK.
Skript 10 yaşındaki bir çocuğun yazabileceği bir şey.
Bu yüzden artık benim gözümde değeri yok.
En iyisi java öğrenmek.