iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kurdun cumle cok sacma konudakı olayımı yapmamı ıstıyosn ?Madem biliyorsanız söleyin. "/manuaddp isim yetki dünya" diyorsanız o sandece "/manuadd isim yetki dünya" da çalışır.
Kurdun cumle cok sacma konudakı olayımı yapmamı ıstıyosn ?Madem biliyorsanız söleyin. "/manuaddp isim yetki dünya" diyorsanız o sandece "/manuadd isim yetki dünya" da çalışır.
command /komut:
trigger:
if world is "dünya":
execute player command "komut"
else:
message "Bunun icin yetkin yok"
Group manager worlds dosyasınn ıcıne dünya adında klasör ac. kendilinden olusmus klasorun ıcındekılerı kopyala dünya klasorune at permi "/manuaddp ısım yetki dünya " yazarak verirsin bunu yapamazsan sk %100 calısır ama ugrasıcan tum komutlar ıcın.[DOUBLEPOST=1440922367,1440922335][/DOUBLEPOST]Skript ile yapayım.
Kod:command /komut: trigger: if world is "dünya": execute player command "komut" else: message "Bunun icin yetkin yok"
ılk soyledımı yaparsan gerek kalmaz %100 cozum degılBu güne kadar skript kullanmadım ihtiyacım olmadı hep pluginle çözdüm şimdi tam sorun şu chestcommands ile görevler yaptım görevler yetki veriyo bitirince konsoldan mesaj gönderiyo "/manuaddp isim yetkisi" perm veriyo kısaca ben "/manuaddp isim perm dünya" yaptığım zaman "/manuaddp <veriables> <permissions>" diyor bu skript benim işimi görürmü konsolda çalışırmı hiç skript kullanmadım.
Java kodlamak hiç zor değil, bir zamanlar bende zor diyordum "Öğrenmek uzun zaman alır" der ve hiç çabalamazdım.Java kodlamak çok zor basit arıyosan skript dene kolay ama İngilizce gerekli veya ezber