Skript öğrenmek istiyorum.

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi günler ben skript öğrenmek istiyorum birçok yerde araştırdım ama mesela şöyle arkadaş on joini anlatmış locationu,set blocku nerede kullanıldığını filan anlatmamış ve ingilizce bakmaya çalışsam olmuyor 2 tane öğretmenden yardım almaya çalıştım ikisi de bıraktı beni. Ben bu işe meraklıyım ve yapmak istiyorum ama detaylı bir kaynak bir türlü bulamıyorum.Bana yardımcı olabilecek birisi olursa ne mutlu bana. :)
Şimdiden Teşekkürler.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
skunity.com ingilizcen varsa skripti sökersin event,effect,addon,expression,condition gibi şeylerin hepsi orda.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizcen olmazsa pek bir şey yapamayacağını düşünmekteyim., skript İngilizce ile kodlanmaktadır.
Kod:
command /örnekver <text> <text>:
     permission: örnek.ver
     permission message: &cBu Yetkiye sahip değilsin.
     usage: /örnekver <komut> <komut>
     trigger:
          if arg 1 is not set:
               send "&bSelam..." to player
               send "&aAleyk..." to player
          if arg 1 is "deneme":
               set player's gamemode to survival

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün komutları ayrıntısına kadar Türkçe anlatan biri bildiğim kadarıyla yok yada ona üşenen çok ( bende dahil olabilirim buna ). Anlaman için ingilizce az çok şart :iskelet:

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimden geldiğince yardım ederim dostum. Halinden anlarım mesaj at skypeden veya facebooktan konuşuruz.

Kod;

Kod:
     trigger:
          if arg 1 is not set:
          if arg 1 is "deneme":

Açıklama: Burayı şöyle açıklıyım mesela. /örnekver komutunu kullandığımızda sana Selam... ve Aley... yazısı gönderiyor. if arg 1 is "deneme": Bu kodda ise /örnekver <text> <text>: Burada ki yani birinci <text> kısmına, deneme yazdığında oyun modunu survival yapıyor.

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimden geldiğince yardım ederim dostum. Halinden anlarım mesaj at skypeden veya facebooktan konuşuruz.

Kod;

Kod:
     trigger:
          if arg 1 is not set:
          if arg 1 is "deneme":

Açıklama: Burayı şöyle açıklıyım mesela. /örnekver komutunu kullandığımızda sana Selam... ve Aley... yazısı gönderiyor. if arg 1 is "deneme": Bu kodda ise /örnekver <text> <text>: Burada ki yani birinci <text> kısmına, deneme yazdığında oyun modunu survival yapıyor.
Skypenizi ekledim.

Benim ingilizcem iyi ama neyin nerede kullanılacağını filan bilmiyorum işte mesela örnek veriyorum set blockdan sonra return yazılacak mı gibi.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yav sanki skript kodlamak için hardcore gramer bilgisi gerekiyor ne kadar da abartmayı seviyorsunuz. Gramer le uzaktan yakından alakası yok keywordlerin.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Gramer le uzaktan yakından alakası yok keywordlerin.
var, mesela
PHP:
if damage cause is falling: #Bunu kullanırsan o andaki hasar sebebini ele alırsın
if damage cause was falling: #Bunu kullanırsan o andan önceki hasar sebebini ele alırsın
if damage has been caused by a creeper: #Bunu kullanırsan edilgen olur "has been" yapısı

apply fire resistance to the player for 30 seconds # Burdaki for prepositiondur
remove potion of fire resistance from the player # Burdaki from prepositiondur