PertalWinchester
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkdaşlar Başlıkta Gördüğünüz Gibi Skript Yazmayı Öğretecek Bir Mübarek Arıyorum Şimdiden Teşekkürler
Youtube'da bir sürü video var mübarek
Bulamadım MübareklerBilmiyorum Skripti ama video dersler bol
Valla Saol Mübarek Çok İyi Oldu Mübarek Ama Ben Skripte Ne Kadar büyüklükte eklenti yaza bilirim
Buyur mübarek
Valla Saol Mübarek Çok İyi Oldu Mübarek Ama Ben Skripte Ne Kadar büyüklükte eklenti yaza bilirim
Tamam Saol Mübarek İyi AkşamlarNe bilem ben Mübarek hiç ilgilenmedim ki Mübarek ._.
Skript java ile yapılmıyor sallayın ama az sallayın lütfen
Eğer ingilizcen iyi ise gayet kolay bir şekilde skript yapabilirsin. Eğer ingilizce kaynaklardan bir şey anlayabiliyorsan bir bak derim. Çünkü türkçe kaynaklarda ayrıntılı anlatım bulamazsın (Gerçi @Schaffer79 yapmıştı ama grup konusuydu atıldı çöpe :/)
Böyle kalırsınız işte ehehe
Scaffer Mahmut'du heralde adı Skypede Konuşuyoruz bakarım duruyosa sorarım biSkript java ile yapılmıyor sallayın ama az sallayın lütfen
Eğer ingilizcen iyi ise gayet kolay bir şekilde skript yapabilirsin. Eğer ingilizce kaynaklardan bir şey anlayabiliyorsan bir bak derim. Çünkü türkçe kaynaklarda ayrıntılı anlatım bulamazsın (Gerçi @Schaffer79 yapmıştı ama grup konusuydu atıldı çöpe :/)