Skript Öğretecek Mübarek Aranıyor

PertalWinchester

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkdaşlar Başlıkta Gördüğünüz Gibi Skript Yazmayı Öğretecek Bir Mübarek Arıyorum Şimdiden Teşekkürler

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetdeki örneklere bakarak birçok bilgi edebilirsin.Forumda skript derecesi iyi olan zaten birkaç kişi var onlarda öğretceğini sanmıyorum..Skript bir java, php ,css değil öğrenmesi kolay.Kolay olmasa zaten skript diye plugin yapılmazdı uzun lafın kısası skript ile ilgili dersler, bilgiler vs araştır en önemlisi kodları incele.Ne nasıl yapılmıs öğrenmeye bak :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Skript yazmaya başlangıç fln[DOUBLEPOST=1414178103,1414178047][/DOUBLEPOST]bide eng lazım bn bilmesem bile on death fln kafa çakıo olayu

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Skript java ile yapılmıyor sallayın ama az sallayın lütfen <_<
Eğer ingilizcen iyi ise gayet kolay bir şekilde skript yapabilirsin. Eğer ingilizce kaynaklardan bir şey anlayabiliyorsan bir bak derim. Çünkü türkçe kaynaklarda ayrıntılı anlatım bulamazsın (Gerçi @Schaffer79 yapmıştı ama grup konusuydu atıldı çöpe :/)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer ingilizcen iyi ise gayet kolay bir şekilde skript yapabilirsin. Eğer ingilizce kaynaklardan bir şey anlayabiliyorsan bir bak derim. Çünkü türkçe kaynaklarda ayrıntılı anlatım bulamazsın (Gerçi @Schaffer79 yapmıştı ama grup konusuydu atıldı çöpe :/)

Hö ?

PertalWinchester

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scaffer Mahmut'du heralde adı Skypede Konuşuyoruz bakarım duruyosa sorarım bi