[SKRİPT] Özel eşyalar!

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba baylar ve bayanlar. Bugün yarım saat içerisinde yaptığım bir skripti tanıtacağım sizlere. Bu fikri bir arkadaş verdi ve bende değiştirerek bir şey ortaya koydum. Skript oyuna can basan bir asa, alev topu atan bir asa ve ekstra hasar vermemizi sağlayan bir kılıç ekliyor. Üstelik basılan can vb. ayarlanabilir.
Not: SkQuery gerektirir.
Hemen kodu vereyim;
Kod:
 options:
	can: 3    # Şifa Asası ile basacağınız canı belirler.
	zarar: 1    # Zarar Kılıcı ile verdiğiniz ekstra hasarı belirler.
	hız: 5    # Alev Topu Asası ile fırlattığınız alev topunun hızını belirler. NOT: Değerler sadece sayı olabilir.

command /eşyaver [<text>]:
	trigger:
		if arg 1 is "alevasası" or "şifaasası" or "zararkılıcı":
			if arg 1 is "alevasası":
				give a blaze rod of unbreaking 10 named "&4&lAlev Topu Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda &4{@hız} &2hızında alev topu atarsınız." to player
			if arg 1 is "şifaasası":
				give a stick of unbreaking 10 named "&a&lŞifa Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda bir kişiye &a{@can} &2can basarsınız." to player
			if arg 1 is "zararkılıcı":
				give a iron sword of sharpness 2 and unbreaking 10 named "&d&lZarar Kılıcı" with lore "&2Vurduğunuz kişiden ekstra &4{@zarar} &2can daha gider." to player
		else:
			send "&cKullanım: &9/eşyaver &f<&4alevasası&8/&aşifaasası&8/&dzararkılıcı&f>" to player

on rightclick with a blaze rod:
	if player's tool is blaze rod named "&4&lAlev Topu Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda &4{@hız} &2hızında alev topu atarsınız.":
		send "&2Bir alev topu fırlattın! &4Hız: {@hız}" to player
		shoot a fireball at speed {@hız}

on damage:
	if attacker is player:
		if attacker's tool is iron sword named "&d&lZarar Kılıcı" with lore "&2Vurduğunuz kişiden &4{@zarar} &2can daha gider.":
			damage victim by {@zarar} hearts

on rightclick with a stick:
	if player's tool is stick named "&a&lŞifa Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda bir kişiye &a{@can} &2can basarsınız.":
		if clicked entity is player:
			heal the clicked entity by {@can} hearts
			message "&6%clicked player% &2adlı arkadaşın sana &4{@can} &2can bastı!" to clicked entity
		else:
			heal the player by {@can} hearts
			send "&2Kendine &4{@can} &2can bastın!" to player

Ayrıca sonlardaki clicked player kısmından emin değilim. Hatalı olabilir. Hatam varsa affola. Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
heal the clicked entity by {@can} hearts
"clicked entity" değilde clicked player ile çalışabilir bence sence :?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Kod:
on damage:
 attacker's held item's name contains "&d&lZarar kılıcı"
 Damage victim by random integer between 2 and 5 hearts
Damage sistemini boyle yaparsan daha gerçekçi olur her seferinde ayni vurmaz ama güzel olmus :D[DOUBLEPOST=1431809023,1431808934][/DOUBLEPOST]
Basit olmamışmı sence ?
Küçükte olsa adam emek vermis boyle yaparak sadece hevesini kirarsin

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
on damage:
attacker's held item's name contains "&d&lZarar kılıcı"
Damage victim by random integer between 2 and 5 hearts
Damage sistemini boyle yaparsan daha gerçekçi olur her seferinde ayni vurmaz ama güzel olmus :D[DOUBLEPOST=1431809023,1431808934][/DOUBLEPOST]
Küçükte olsa adam emek vermis boyle yaparak sadece hevesini kirarsin
Tepkisini merak ettim sadece hevesini kırmadım :D

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çocuğu derken :/ Yeniyim ve öğreniyorum. Rastgeleleştirme de iyi olabilirmiş teşekkür ederim :)

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Sirf MC için java öğrenmek sacmaliktir bence :D
Skript biliyorsan geliştir daha basit
Kitapcidaki javada hello world felan ogretiyolar istersen al :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sirf MC için java öğrenmek sacmaliktir bence :D
Skript biliyorsan geliştir daha basit
Kitapcidaki javada hello world felan ogretiyolar istersen al :D
Ciddi misin sen ya, kitaplar internettekilerden daha çok şey öğretir. Burada cinali'den falan bahsetmiyoruz. Evdeki bir kitapta C,C++,C# (emin olmasam da Java da) var, ki gayet de hoş (aslında okumadı* ama yeterince biliyor*)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ciddi misin sen ya, kitaplar internettekilerden daha çok şey öğretir. Burada cinali'den falan bahsetmiyoruz. Evdeki bir kitapta C,C++,C# (emin olmasam da Java da) var, ki gayet de hoş (aslında okumadı* ama yeterince biliyor*)
Minecraft için almıyorum C# öğrenicem yada Javascript