Epistomoloji
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba baylar ve bayanlar. Bugün yarım saat içerisinde yaptığım bir skripti tanıtacağım sizlere. Bu fikri bir arkadaş verdi ve bende değiştirerek bir şey ortaya koydum. Skript oyuna can basan bir asa, alev topu atan bir asa ve ekstra hasar vermemizi sağlayan bir kılıç ekliyor. Üstelik basılan can vb. ayarlanabilir.
Not: SkQuery gerektirir.
Hemen kodu vereyim;
Ayrıca sonlardaki clicked player kısmından emin değilim. Hatalı olabilir. Hatam varsa affola. Görüşlerinizi bekliyorum.
Not: SkQuery gerektirir.
Hemen kodu vereyim;
Kod:
options:
can: 3 # Şifa Asası ile basacağınız canı belirler.
zarar: 1 # Zarar Kılıcı ile verdiğiniz ekstra hasarı belirler.
hız: 5 # Alev Topu Asası ile fırlattığınız alev topunun hızını belirler. NOT: Değerler sadece sayı olabilir.
command /eşyaver [<text>]:
trigger:
if arg 1 is "alevasası" or "şifaasası" or "zararkılıcı":
if arg 1 is "alevasası":
give a blaze rod of unbreaking 10 named "&4&lAlev Topu Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda &4{@hız} &2hızında alev topu atarsınız." to player
if arg 1 is "şifaasası":
give a stick of unbreaking 10 named "&a&lŞifa Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda bir kişiye &a{@can} &2can basarsınız." to player
if arg 1 is "zararkılıcı":
give a iron sword of sharpness 2 and unbreaking 10 named "&d&lZarar Kılıcı" with lore "&2Vurduğunuz kişiden ekstra &4{@zarar} &2can daha gider." to player
else:
send "&cKullanım: &9/eşyaver &f<&4alevasası&8/&aşifaasası&8/&dzararkılıcı&f>" to player
on rightclick with a blaze rod:
if player's tool is blaze rod named "&4&lAlev Topu Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda &4{@hız} &2hızında alev topu atarsınız.":
send "&2Bir alev topu fırlattın! &4Hız: {@hız}" to player
shoot a fireball at speed {@hız}
on damage:
if attacker is player:
if attacker's tool is iron sword named "&d&lZarar Kılıcı" with lore "&2Vurduğunuz kişiden &4{@zarar} &2can daha gider.":
damage victim by {@zarar} hearts
on rightclick with a stick:
if player's tool is stick named "&a&lŞifa Asası" with lore "&2Sağ tıkladığınızda bir kişiye &a{@can} &2can basarsınız.":
if clicked entity is player:
heal the clicked entity by {@can} hearts
message "&6%clicked player% &2adlı arkadaşın sana &4{@can} &2can bastı!" to clicked entity
else:
heal the player by {@can} hearts
send "&2Kendine &4{@can} &2can bastın!" to player
Ayrıca sonlardaki clicked player kısmından emin değilim. Hatalı olabilir. Hatam varsa affola. Görüşlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: