Rosenrot
LAGOMORPHA
- En iyi cevaplar
- 0
kullanan yok su son konularda farketmedimÖğrenilecek bir şey yok. if else'i translateden bile çevirseler 1 saniyede anlarlar.
kullanan yok su son konularda farketmedimÖğrenilecek bir şey yok. if else'i translateden bile çevirseler 1 saniyede anlarlar.
isteğim ilk sayfada kaldiPHP:on sneak toggle: {shift1.%player%} is not set wait 1 ticks set {shift1.%player%} to 1 wait 6 ticks delete {shift1.%player%} on sneak toggle: {shift1.%player%} is 1 make player execute command "/menu"
bunuda ekle shifte iki kere basarak menüyü açmadaha ne kadar kullanisli olur bilemiyorum
Daha 3.skriptim yeni yeni ogreniyorum lore yi bulabilsem oyle yapcaktimBence parana bak olayını biraz daha geliştirebilirsin yani Lore ile gösterebilirsin yani şimdi /money yazıp parana direk bakabilirsin /menü yazıp sonra ona tıklamak birazdaha uzun![]()
Ekliyecegim cok yakindabide klan evine git ekle
/f home
Bilgisayara gecince ayarliyacagimisteğim ilk sayfada kaldi
bunu ve
faction evine isinlanma yap
/f home
Hicbir yerde gormedim sadece bilmedigim yerleri forumdan arastirdim fikir bana ait yanigeçen istek konusu açmıştım orada verdiler birebir aynı komut. yani ypaıldı sayılır ordan bakmışsınHatta foruma yaptığım skripti yayınlamak için gelmitim bu konuyu gördüm. ama yinede paylaşıcam. çünkü daha geniş
![]()
PHP:on sneak toggle: {shift1.%player%} is not set wait 1 ticks set {shift1.%player%} to 1 wait 6 ticks delete {shift1.%player%} on sneak toggle: {shift1.%player%} is 1 make player execute command "/menu"
bunuda ekle shifte iki kere basarak menüyü açmadaha ne kadar kullanisli olur bilemiyorum
imkansiz client side bir şey obir şey isticem dostum. Mesela adam klavyeden NUM1 tuşuna bastığın da komut yazdırabilir misin? Bence imkansız gibi.![]()
Aslinda imkansiz degil adanlar egilmr tusunu 1e alir senin yazdigin skripti kullanirsak adam 1e basinca komut yszmis olur [emoji2]imkansiz client side bir şey o
teknik olarak imkansiz ama öyle yaparsak mümkünAslinda imkansiz degil adanlar egilmr tusunu 1e alir senin yazdigin skripti kullanirsak adam 1e basinca komut yszmis olur [emoji2]
LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
on sneak:
broadcast "ramazan"
teknik olarak imkansiz ama öyle yaparsak mümkün
shift num 1 deyken basarsa ramazan yazar
PHP:on sneak: broadcast "ramazan"
Eğilmeden olması lazımdı işte neyse. Senden 1 tane skript isticem. Server de örneğin 5 kişi olduğunda /spawn komutu gönderilecek. Mesela 4'e düştü geri 5 olduğunda yine gönderilecek. Ha birde şunu yapabilir misin? Mesela adamın envanterinde Sunucu Sandığı adlı chest varsa yere atamıcak. Normal chestleri atabilecek.
on drop:
event-entity's name contains "Server sandığı"
cancel event
on load:
set {online} to 0
set {executed} to false
on join:
add 1 to {online}
on disconnect:
if {online} is less than 10:
set {executed} to false
else:
if {online} is greater than 10:
set {executed} to false
on disconnect:
remove 1 from {online}
while {online} is equal to 10:
{executed} is false:
make console execute command "/save-all"
set {executed} to true
while {online} is less than 11:
{executed} is false:
make console execute command "/broadcast test"
set {executed} to true
PHP:on drop: event-entity's name contains "Server sandığı" cancel event
baskasida istemişti böyle bir şey konularimi taratirsan bulursunPHP:on load: set {online} to 0 set {executed} to false on join: add 1 to {online} on disconnect: if {online} is less than 10: set {executed} to false else: if {online} is greater than 10: set {executed} to false on disconnect: remove 1 from {online} while {online} is equal to 10: {executed} is false: make console execute command "/save-all" set {executed} to true while {online} is less than 11: {executed} is false: make console execute command "/broadcast test" set {executed} to true
bunu kendine gore editle
bilmem arkadas öyle istemişti sen kendine gore değişYardım ettiğin için çok teşekkür ederim. bir şey sormak istiyorum /save-all komutu ne gerek?