Skript playsound yardım

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript yazmaya çalışıyorum, ses eklerken
Kod:
play raw sound
şeklinde yapınca tüm oyunculara ses gidiyor. Ben sadece bir oyuncuya gitmesini istediğim için
Kod:
execute console command "/playsound mob.guardian.curse %player%"
kullanıyorum. Ama bu şekilde yapınca konsoldan "Oyuncu bu sesi duyabilmek için çok uzakta" gibi bir mesaj geliyor. Bunu nasıl düzeltirim?

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kod:
play raw sound "mob.guardian.curse" at player with pitch 1 volume 10
Şeklinde mi denediniz?

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
play raw sound "mob.guardian.curse" at player with pitch 1 volume 10
Şeklinde mi denediniz?
Bu şekilde denediğimde tüm oyunculara ses gidiyor

skript 1.9'dan sonra sıkıntı çıkarıyor sound komutlarında
/playsound komutu skript ile alakalı değilki, burda skripte yaptırılan şey sadece konsola komut göndermek. /playsoundun neden böyle bir hata verdiğini sordum yardımcı olma isteğiniz için teşekkür ederim :)

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu şekilde denediğimde tüm oyunculara ses gidiyor

/playsound komutu skript ile alakalı değilki, burda skripte yaptırılan şey sadece konsola komut göndermek. /playsoundun neden böyle bir hata verdiğini sordum yardımcı olma isteğiniz için teşekkür ederim :)
Kod:
play "SES_SES" to player at volume 10
Bu Kodu Kullan. Diğerine Göre Hatasız Çalışıyor. Yalnız Yukardaki Kodla Ses İsimleri Farklı. Araştırırsan Bu Kodun Ses İsimlerinin Hepsini Rahatlıkla Bulabilirsin.

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
execute player command şeklinde yapabilirsin ben execute player command kullanıyorum
execute player command "/playsound mob.ghast.scream %player%"

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
play "SES_SES" to player at volume 10
Bu Kodu Kullan. Diğerine Göre Hatasız Çalışıyor. Yalnız Yukardaki Kodla Ses İsimleri Farklı. Araştırırsan Bu Kodun Ses İsimlerinin Hepsini Rahatlıkla Bulabilirsin.
error veriyor :(
execute player command şeklinde yapabilirsin ben execute player command kullanıyorum
execute player command "/playsound mob.ghast.scream %player%"
bu şekilde oyuncuya playsound yetkisi vermem gerekir, bu da istediği oyuncuya istediği zaman istediği sesi gönderebileceği anlamına gelir ve hoş olmaz