Skript Plugini Çalışmıyor!

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu sorun dün başladı, 1-2 hafta önce tıkır tıkır çalışıyordu (sürüm 1.8) sonra işte dün skript reload 1 yazdığımda " an internal error occurred while attempting to perform this command " hatasını veriyor. Skripte reload çekmeden sunucuya restart çekiyorum olmuyor skriptler çalışmıyor. Sorun nedir sizce?

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Plugin Sürümde Hata Olabilir. "an internal error occurred while attempting to perform this command"
Bu Sürüm Hatası 1.8 Sürümünü Dene.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yeni bir skript yüklediysen ya da configinde bir editleme vb. yaptıysan bir sıkıntı çıkmış olabilir.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben yapmadım bir ortak daha var o oynama yapmış olabilir. Birde plugini silip felan yeniden yüklüyorum yine hata veriyor :|
Config klasöründen oluşmuş bir hata olabilir dediğim gibi. "Config.cfg"idi galiba onu kontrol edip. Yeni bir script yüklenmiş mi diye denetleyin. O da olmazsa tüm skriptlerinizi bir yere kopyalayıp skripti tümden (jar ve klasörü) silip tekrar yükleyin.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu hata skriptle ilgili değil sanırsam. GroupManager ile ilgisi olabilir, emin değilim. Bende bu hatayı alıyorum bazen ve bazende aniden kendiliğinden çözülüyor -_-