Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar skript plus nedir bununla spawner kırma yapabilirmiyim sunucu giriş motdu yapabilirmiyim neler yapabilirim nasıl yapabilirim.
Essentials la çakışıyorda dostum o yüzdenSpawner Kırma Zaten Yapılmış İndirebilirsin
Benim yaptığım skript essentials ile mi çakışıyor ? Güldürme beniEssentials la çakışıyorda dostum o yüzden
Ben pluginini söylediğini sandım o çakışıyor senin skriptin güzel çalışıyorsa link atarmısınBenim yaptığım skript essentials ile mi çakışıyor ? Güldürme beniBu arada Skript+ Skript plugininin geliştirilmiş hali. En bildiğim özelliği ise yeni crafting ayarlayabiliyorsun...
1. ve 2. sayfalara bak skript bölümünde bulursun zatenBen pluginini söylediğini sandım o çakışıyor senin skriptin güzel çalışıyorsa link atarmısın
Bulamadım1. ve 2. sayfalara bak skript bölümünde bulursun zaten![]()
Dostum kırınca domuz değil hangi spawnersa o düşsün istiyorumhttps://forum.gamer.com.tr/konu/212213/
Al bakem uğraştırma bida...
Koyunca yine domuz spawner koyacak ama. Örümcek/inek vb. şeyler setblock gibi komutlarla koyuluyor...Dostum kırınca domuz değil hangi spawnersa o düşsün istiyorum
Silkspawners kullanıyorum da essentials la çakıştı onun skript haline ihtiyacım varKoyunca yine domuz spawner koyacak ama. Örümcek/inek vb. şeyler setblock gibi komutlarla koyuluyor...
Al işte. AMA elle kırsan bile düşüyorSilkspawners kullanıyorum da essentials la çakıştı onun skript haline ihtiyacım var
Dostum ben nedom sen nediyonAl işte. AMA elle kırsan bile düşüyor![]()
Gir o konuya indir kur daha ne ?Dostum ben nedom sen nediyon
Zombi spawnerını kırınca zombie gelmesini istiyorum domuz değilGir o konuya indir kur daha ne ?
Ama koyunca yine domuz spawneri oluyor.Zombi spawnerını kırınca zombie gelmesini istiyorum domuz değil