Forumu oraya aktarıyım yani .sKonu Açma Anket Oluşturma Falanda Ekle![]()
Eklenmesini istediğiniz şeyleri söyliyebilirsiniz.Bunun gelişmişini Colere'de yapmıştım. Şu hali fazla basit. Geliştirmelisin ^^
Tema filan derken ? Ne teması bekliyordun başına zaten kolay bir skript diye yazdım. Survival / Faction sunucularda exp vs. eklerlerse güzel bir şey olabilir.[DOUBLEPOST=1439313546,1439312721][/DOUBLEPOST]@Forumİmamı and @BerkPW sizde gelin .sSkripti pek beğenmedim (tema felan) ancak konu şekli süper![]()
Tenks çok zamanımı almadı skype gelince yapmayı öğretirim .sSenden zaten bunun gibi güzel şeyler beklerdimçok hoş olmuş eline sağlık bir de gerçekten konunun teması güzel olmuş
Bende zaten tek onu beğendim bu yüzden barmaklarına sağlık didimSkripti pek beğenmedim (tema felan) ancak konu şekli süper![]()
Tenks.Barmaklarına sağlık[DOUBLEPOST=1439320576,1439320523][/DOUBLEPOST]
Bende zaten tek onu beğendim bu yüzden barmaklarına sağlık didimşu an forumdaki en iyi skripter sensin galiba.
Zamanım olunca yaparım.shift sağ ile oyuncuya tıklama eklenmeli, beğeni diamond yada rip verme gibi bi özellik olmalı oyuncuların bilgileri bi chest gui de çıkması gerekli, benim önerilerim bunlar görselliği ve kullanım kolaylığını ön planda tut
Olayın gerçekleştiği yer (menü,sohbet vb), renkler gibi gibi...Tema filan derken ? Ne teması bekliyordun başına zaten kolay bir skript diye yazdım. Survival / Faction sunucularda exp vs. eklerlerse güzel bir şey olabilir.[DOUBLEPOST=1439313546,1439312721][/DOUBLEPOST]@Forumİmamı and @BerkPW sizde gelin .s
Bu sadece profil skripti adam kendi profilini oluşturuyor sen sohbet diyorsun.Olayın gerçekleştiği yer (menü,sohbet vb), renkler gibi gibi...
Bana demişti yalnızTenks.