[Skript]Rastgele Oyuncu Sec Skripti

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Sizlere Rastgele Oyuncu Seçme Skriptimi Tanıtacağım.
Öncelikle Bazı Arkadaşlarımız Forumda Bu Skripti Arıyorlarmış .
Yardım Maksadı İle Skripti Yazdım.
Fazla Uzatmadan Kodumuza Geçelim
KOMUTLAR:
/rastgelekisi-sec
Permission:
rastgelekisi.sec
Kullanımı:
Serverinizdeki Herhangi Bir Admin /rastgelekisi-sec Yazdıktan 3 Saniye Sonra Eventin Başladığı Hakkında Bilgi Veriyor Hemen Arkasından Sırasıyla:
Rastgele Seçilen Oyuncuya medsaj gidiyor
Rastgele Seçileni Broadcasttan Gösteriyor
Rastgele Seç Eventini Başlatan Admini Söyledikten Sonra
Rastgele Seçilen Kişiye "Vip" Yetkisi Veriyor
Kod:
command /rastgelekisi-sec:
    permission: rasgelekisi.sec
    permission message: &cRasgele Kisi Secmeyi Sadece Adminler Yapabilir.
    trigger:
        loop all players:
            add loop-player to {_list::*}
        if size of {_list::*} is more than 0:
            set {_player} to a random element out of {_list::*}
            broadcast "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &2%player% Adli Admin RastgeleKisiSec Eventini Başlattı."
            wait 3 seconds
            send "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &aRastgele Kişi Sen Seçildin.!" to {_player}
            wait 3 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &b %{_player}% adli oyuncu RastgeleSeçim Sonucunda Seçilmiştir."
            wait 3 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &2%player% Adli Admin RastgeleKisi Komutunu Kullanmıştır"
            wait 1 seconds
            execute console command "manuadd %{_player}% vip"
            wait 2 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &b %{_player}% Adli Oyuncuya Vip Yetkisi Verilmiştir.Iyi Oyunlar."

Skripti İlk Kendi Serverimde Denedim Çalışmaktadır.
Herhangi Bir Sıkıntıda Bildirebilirsiniz.
Öneri ve Desteklerinizi Bekliyorum.

Son düzenleme:

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş bu script işime yaradı hatta ben bunu vip çekilişinde kullanıcam :) Vip Çekilişine göre editledim görmek istersin diye fotoğraf atmak istedim.
Buyur ;

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok guzel mantikli birsey vip cekilisi FurkanYLMZ kardesim forumda rastgele kisi sec skriptini arayan cok arkadasimiz var yardimci olabildiysem ne mutlu bana tavsiyem vip cekilisi yaptin kodun sonuna suresini yaz arkadan o sure sonra oyun vip verilen kisiye vipligini silsin yapamazsan soyle tekrar yardim etmeye calisirim.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok guzel mantikli birsey vip cekilisi FurkanYLMZ kardesim forumda rastgele kisi sec skriptini arayan cok arkadasimiz var yardimci olabildiysem ne mutlu bana tavsiyem vip cekilisi yaptin kodun sonuna suresini yaz arkadan o sure sonra oyun vip verilen kisiye vipligini silsin yapamazsan soyle tekrar yardim etmeye calisirim.
Şu cümleni çözemedim tekrar düzenli açıklarmısın :)
"tavsiyem vip cekilisi yaptin kodun sonuna suresini yaz arkadan o sure sonra oyun vip verilen kisiye vipligini silsin yapamazsan soyle tekrar yardim etmeye calisirim."

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@FurkanYLMZ Kardeşim Ben Sana Kodu Atayım Açık olcağını düşünmem ama bi deneyeyim.
Kod:
Kod:
wait 1 seconds
        wait 2 seconds
        broadcast "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &b %{_player}% Adli Oyuncuya Vip Yetkisi Verilmiştir.Iyi Oyunlar."
        wait 604800 seconds <<<<Burası 1 Haftanın Saniye Cinsi Kendine göre Editleyebilirsin Yeni Başladığım için tam sıkıntı çekmekteyim :)<<<<<<<<<<<<
        execute console command "manuaddp %{_player}% oyuncu"
        broadcast "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &b %{_player}% Adli Oyuncunun Vip Süresi Bitmiştir.Iyi Oyunlar."
[DOUBLEPOST=1424714161,1424714074][/DOUBLEPOST]@Erenbulbul Kardeşim Command Block Tada Dedigin Dogrudur Arkadaşlarımız Skript Olarak İstemiş Bende Yazmaya Çalıştım :)

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@FurkanYLMZ Kardeşim Ben Sana Kodu Atayım Açık olcağını düşünmem ama bi deneyeyim.
Kod:
Kod:
wait 1 seconds
        wait 2 seconds
        wait 604800 seconds <<<<Burası 1 Haftanın Saniye Cinsi Kendine göre Editleyebilirsin Yeni Başladığım için tam sıkıntı çekmekteyim :)<<<<<<<<<<<<
        execute console command "manuaddp %{_player}% oyuncu"
        broadcast "&2&l[&6&lRastgeleKişi&2&l] &b %{_player}% Adli Oyuncunun Vip Süresi Bitmiştir.Iyi Oyunlar."
[DOUBLEPOST=1424714161,1424714074][/DOUBLEPOST]@Erenbulbul Kardeşim Command Block Tada Dedigin Dogrudur Arkadaşlarımız Skript Olarak İstemiş Bende Yazmaya Çalıştım :)
Haci bu simdi ornek cekiliste vip kazananin suresi 1 hafta sonra biticek olarakmi ayarli

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Birde Skript'e Java'dan kısa derler ha.
PHP:
    public void oyuncuSec() {
        Random random = new Random();
        int i = random.nextInt(Bukkit.getServer().getOnlinePlayers().length);
        Player winner = Bukkit.getOnlinePlayers()[i];
        Bukkit.broadcastMessage(ChatColor.RED + "Kazanan " + winner.getName());
        winner.sendMessage(ChatColor.GREEN + "Tebrikler, kazandınız!");
        Bukkit.dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "manuadd " + winner.getName() + " vip");
    }

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Schaffer79 kardeşim java kısa olmuş fakat javanda adamların istedikleri yok ama kolay yoldan yazılım bence skript'dir[DOUBLEPOST=1424730441,1424729851][/DOUBLEPOST]@FurkanYLMZ Aynen Kardeşim Sen ama bi dene süreyi bi düşür 1dk 60 second yaz dene silmesi lazım arkadan 1 haftalık saniye cinsi bak netten yaz veya hesapla yaz ordada siler :)

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Musabagriyanik31 kardesim skripti begendiysen bi begeniyi cok gorme :) arkadaslar skriptte yeniyim ama yardimlarinizla yukselcem sonucta begenilerinizi bekliyorum :)