JastRekt__
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle herkese İyi Forumlar. Ben yaza doğru PvP Sunucusu açacağım, bunun için 4 adet Skript buldum Forumdan. Ancak bunlar çalışmıyor, her yolu denedim WildSkript ve SkQuery pluginleride var. Benim Skriptimi düzeltecek veya yenisini yazabilecek bir Yetkili Abim veya Kardeşim varsa bir el atabilir mi ?
Skriptler:
- Bow Spam Engelleme Skripti Örn: Saniyede 1 kez ok atabilirsin.
- Yağmur Yağmasını Engelleyen ve Oyuncuların FNS birleştirmesini engelleyen Skript
- Oyuncunun Sunucuya ilk geldiğinde Hoşgeldin çıktıgında çıktı girdiginde girdi diye bir Skript
- Bir Adamı Kestiğimiz zaman ''xxx adlı oyuncuyu öldürdüğün için canın fullendi!'' diye bir Skript.
Ve bir adam bizi kesince kaç kalple aldıgını gösteren Plugin midir Skript midir Pluginse adını Yazar mısınız? Skriptse zahmet olacak yazabilir misiniz?
İyi Forumlar Dilerim, Yardım Edeceklere Şimdiden Saygılar Hürmetler.
Skriptler:
- Bow Spam Engelleme Skripti Örn: Saniyede 1 kez ok atabilirsin.
- Yağmur Yağmasını Engelleyen ve Oyuncuların FNS birleştirmesini engelleyen Skript
- Oyuncunun Sunucuya ilk geldiğinde Hoşgeldin çıktıgında çıktı girdiginde girdi diye bir Skript
- Bir Adamı Kestiğimiz zaman ''xxx adlı oyuncuyu öldürdüğün için canın fullendi!'' diye bir Skript.
Ve bir adam bizi kesince kaç kalple aldıgını gösteren Plugin midir Skript midir Pluginse adını Yazar mısınız? Skriptse zahmet olacak yazabilir misiniz?
İyi Forumlar Dilerim, Yardım Edeceklere Şimdiden Saygılar Hürmetler.