Skript Sorunu !! Çıldırcam Yardım Edin!

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar if player has logged: bu komut çalışmadı authmeskaddon yükledim çalıştı ama olmuyor skript uzmanlarına sesleniyorum bilen varsa yardım etsin lütfen.
Kodda bu
on join:
[TAB]if player has logged:
[TAB]wait 4 real seconds
[TAB]give compass named "Sunucu Menusu" to player
Komut dizini bu, /sk reload all da sorun vermiyor ama sunucuya giriyorum giriş yapmadan 4 saniye içinde veriyor sunucumda commandblocklogin var acaba ondanmı ondan değilmi anlamadım lütfen yardım edin çözeyim şu sorunu.. Şimdiden Teşekkür ederim.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on join:
    if player has logged:
        wait 4 real seconds
        give a compass named "iksde" to player
eksik tab.
Teşekkür ederim deniycem ama tablar yerinde zaten hepsi için 1 tana taba bastım ? eksik tab ne oluyo anlamadım bide named yapabiliyoz lored nasıl yapcaz yani itemin loresinde yorumların için teşeekkür ederim.

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim deniycem ama tablar yerinde zaten hepsi için 1 tana taba bastım ? eksik tab ne oluyo anlamadım bide named yapabiliyoz lored nasıl yapcaz yani itemin loresinde yorumların için teşeekkür ederim.
Kod:
on join:
[Tab]if player has logged:
[Tab][Tab]wait 4 real seconds
[Tab][Tab]give a compass named "iksde" with lore "lore bu" to player
bu şekilde tabları ve lore koymayı görmüş oldun.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hata Veriyor :([DOUBLEPOST=1440928637,1440928603][/DOUBLEPOST]Dediğini Yaptım Yine Hata verdi ya özleden sana mesaj atıyım veya skype veriyim ordan yardım et ya :(

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Kod:
on join:
[Tab]if player has logged:
[Tab][Tab]wait 4 seconds
[Tab][Tab]give a compass named "Sunucu_Menüsü" with lore "Sag tikla menu acilsin." to player
real seconds arada hata veriyor bide böyle dene