[Skript] SpeedMine (v0.3) (Hızlı kırma) Hilesi Engelleme

Skript iyi mi?

• Evet.

Kullanılan: 4 66.7%
  • Orta.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar lapis kirmadigi surece lag olmaz. Sonuçta loop sistemi yok.
Ben,m sunucumda lapiste en az 20 kişi oluyordu. Sürekli işlem yapacak makine, her 0.1 saniyede bir 20 oyuncunun birden lapis kırdığını düşünsene ?
Skriptine kötü demiyorum güzel düşünmüşsün de sadece küçük çaplı sunucularda iş görür.

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skripti geliştirebilirsin ama plugini izin almadan değiştiremezsin ve kodları bulmak zor.
Paylaşılan eklentilerin %80'i açık kaynak kodlu yani istediğiniz gibi değiştirme hakkına sahipsiniz, Essentials, NoCheat, Worldedit gibi büyük eklentiler hele kesinlikle açık kaynak kodlu oluyor. Kodları bulmakta zor değil GitHub aracılığı ile kolayca bulabilirsiniz hatta çalışma alanınıza kopyalayabilir editleyebilirsiniz. Mesela:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Paylaşılan eklentilerin %80'i açık kaynak kodlu yani istediğiniz gibi değiştirme hakkına sahipsiniz, Essentials, NoCheat, Worldedit gibi büyük eklentiler hele kesinlikle açık kaynak kodlu oluyor. Kodları bulmakta zor değil GitHub aracılığı ile kolayca bulabilirsiniz hatta çalışma alanınıza kopyalayabilir editleyebilirsiniz. Mesela:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunu bilmiyordum saol. Ama plugin kodlamayı bilmeyen bir kişi (ben) nasıl plugin düzenleyebilirim ki .s

Bundan dolayı ben skripte devam ediyorum ve kodladığım skriptleri en hızlı şekilde ayarlamaya çalışıyorum.

mesla verimlilik 8 varsa nasil olcak?
Tüm hepsini ayarlayacağım 10'a kadar.
Aslında sen bayağı uzatmışsın gereksiz ve saçma kodlar -_-
Kod:
on break of stone:
    if {kirilan.%player%} is smaller than 3:
        add 1 to {kirilan.%player%}
        wait 0.6 seconds
        delete {kirilan.%player%}
        stop
    else.
        send "A" to player
        stop
Bu küçük kodla bile senin "HATA" dediğin şeyi bile düzeltmiş bulunuyorsun.Saniyeyi daha iyi ayarlar isen daha verimli olabilir.
Hata dediğim şeyi zaten düzelttim ama konuya eklemeyeceğim. Genel skriptde göreceksin. Zaten bu konu genel skriptimin reklamı için açıldı :D

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu bilmiyordum saol. Ama plugin kodlamayı bilmeyen bir kişi (ben) nasıl plugin düzenleyebilirim ki .s

Bundan dolayı ben skripte devam ediyorum ve kodladığım skriptleri en hızlı şekilde ayarlamaya çalışıyorum.

Tüm hepsini ayarlayacağım 10'a kadar.

Hata dediğim şeyi zaten düzelttim ama konuya eklemeyeceğim. Genel skriptde göreceksin. Zaten bu konu genel skriptimin reklamı için açıldı :D
Skript bilmeyen biriside Skript'i öğrenmeden kullanamaz, eğer Skript'e vakit harcadığın gibi Java'ya da vakit harcarsan emin ol düzenleyebilirsin.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ben,m sunucumda lapiste en az 20 kişi oluyordu. Sürekli işlem yapacak makine, her 0.1 saniyede bir 20 oyuncunun birden lapis kırdığını düşünsene ?
Skriptine kötü demiyorum güzel düşünmüşsün de sadece küçük çaplı sunucularda iş görür.
Çok lag olacağını düşünmüyorum. Aynı anda kırarlarsa 1-2 saniyelik küçük bir lag olur. En azından her saniye loop sistemini kaldırdım. Eskiden 1 saniyede 1 tüm herkesin değerlerini kontrol ediyordu. Sunucu vefat olurdu o sistemi kaldırmasam.[DOUBLEPOST=1429428577,1429428448][/DOUBLEPOST]
Skript bilmeyen biriside Skript'i öğrenmeden kullanamaz, eğer Skript'e vakit harcadığın gibi Java'ya da vakit harcarsan emin ol düzenleyebilirsin.
Kodları bulmak çok zo.. Pardon kodları yazan bir site bulmuştum zaten. Ama kodları uzun ve uzun kodlar yazmayı istemiyorum. Akılda kalıcı da pek değil.

Örnek olarak php, html ve biraz (%0.00001) javascript biliyorum ama java bilmiyorum. Çünkü önceden kodladıklarım çok kolay ve birden zora geçiş olmuyor bana.

Benim tercihim skript, lütfen daha fazla uzatmayalım.

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok lag olacağını düşünmüyorum. Aynı anda kırarlarsa 1-2 saniyelik küçük bir lag olur. En azından her saniye loop sistemini kaldırdım. Eskiden 1 saniyede 1 tüm herkesin değerlerini kontrol ediyordu. Sunucu vefat olurdu o sistemi kaldırmasam.[DOUBLEPOST=1429428577,1429428448][/DOUBLEPOST]
Kodları bulmak çok zo.. Pardon kodları yazan bir site bulmuştum zaten. Ama kodları uzun ve uzun kodlar yazmayı istemiyorum. Akılda kalıcı da pek değil.

Örnek olarak php, html ve biraz (%0.00001) javascript biliyorum ama java bilmiyorum. Çünkü önceden kodladıklarım çok kolay ve birden zora geçiş olmuyor bana.

Benim tercihim skript, lütfen daha fazla uzatmayalım.
Tabi siz nasıl isterseniz öyle yapın fakat Skript hakkında bilmediğiniz bir şey var. Skript'in Lag yapma sebebi Loop'lar değildir, Listenerlardır. Listener ne dersen şu tarz Listenerler vardır;
PlayerMoveEvent
AsyncPlayerChatEvent
PlayerChatEvent
BlockBreakEvent
BlockPlaceEvent
PlayerInteractEvent
PlayerDeathEvent
EntityDamageByEntityEvent
VehicleExitEvent
Bunlar sadece bir kaçı, sen Java ile bunları istediğin zaman dinleyebilirsin fakat Skript'de sen on chat: koymasan bile AsyncPlayerChat otomatik olarak açıktır anlayacağın boşu boşuna dinler ve o kadar gereksiz Listener var ki, oyuncu örste eşyaya isim bastığında ve benzeri şeyler gibi. Skript'in lag yapma sebebi budur istersen hiç kod bile yazma fakat gene lag yapar.