Pittii
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
İsterseniz skypeden bana ulaşın. Hem iyice detayları anlatırsın ız ?Çek demiyorum fakat, istiyorsan çekebilirsin.
Ve videoyu çektiğinde bana linkini atarsan memnun olurum.
İsterseniz skypeden bana ulaşın. Hem iyice detayları anlatırsın ız ?Çek demiyorum fakat, istiyorsan çekebilirsin.
Ve videoyu çektiğinde bana linkini atarsan memnun olurum.
Skype adresim "Emirhankartal2"İsterseniz skypeden bana ulaşın. Hem iyice detayları anlatırsın ız ?
O hata değil benim koyduğum bir sınırlama ^^Skript denedim hata çok.
Örneğin ; Ağ atıcağım hep 1.5 saniyede bir kullanılabilir hatası vs...
Eğer bekleme süresi denen şey hoşuna gitmiyorsa kaldırabilirsin, ve bunu bir hata olarak göstermenden hoşnut kalmadım.İşte o bir hata kullanılmıyor ve hata veriyor. ( Thor'un baltasındada aynı sorun var )
Bekle tekrar deneyeceğim bakalım aynı sorunla karşılaşacakmıyım?Ben konuyu baltalamıyorum hatanı sana bildiriyorum verdiğin cevaba bak denedim ve kullanılmıyor hep süre istiyor.
Süreden kastın 3sn-5sn bekletmekse kodlarda var zaten.Ben konuyu baltalamıyorum hatanı sana bildiriyorum verdiğin cevaba bak denedim ve kullanılmıyor hep süre istiyor.
Sorun hangi karakterlerde bulunuyor?Sağ tıklıyorum kullanılmıyor ve hep süre yazısı geliyor.
Teşekkür ederim dostum.yalnız superman dcde marvelda değil
ama güzel olmuş elinde sağlık
Düzelttiğinde söyle benim konudaki kodu da düzenleyeyim.Teşekkür ederim dostum.
Skript te bug tespit edildi gideriliyor..
Özelden yazarsan onları iyi olur geliştireceğim.Bu arada thor da uçar onu düzeltebilirsin istersen hulk yükseğe zıplar. gelişticeksen ben marvel bilgisi fln verrim
v.2 de kahramanları 10 adet e çıkaracağım, ve v.2 de bazı gerekli pluginler olacak.Batman ve CaptainAmerika da gelsin Civil War ve Batman v Superman savaşları olur![]()
VE videosunu cekecegimv.2 de kahramanları 10 adet e çıkaracağım, ve v.2 de bazı gerekli pluginler olacak.![]()