[Skript]Umbaska Yardım :/

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
1 2 Ay önce kendi çapımda ufak ufak skriptlerle uğraşmaya başladım addon vb kullanadan sadece skQuery vardı.Bazı skriptler için Umbaska gerekiyordu yükledim bir süre sonra hata vermeye başladı An internal error occured... Sildim o hatayı vermemeye başladı fakat bu seferde skriptler çalışmadı bazıları.Ayrıca bilen varsa crafting nasıl ekleniyor araştırdım araştırdım bulamadım.Yardım edebilecek anlayan biri var mı ?
Kod:
join:
    register new shaped recipe for string named "&bDüğümlü İp" using string, string, string, string, string, string, string, string, string

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Stop Çek
2- Umbaska Skript Skript Klosorleri Ne Varsa Sil Sadece Skriptleri Biryere Yedek Al
3- Sunucuyu Başlat
4- Plugini Yeniden Kur Sadece Skript i
5- Servere Reload Çek
6- Scripts Klsorunun Icine Skriptleri At

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
1- Stop Çek
2- Umbaska Skript Skript Klosorleri Ne Varsa Sil Sadece Skriptleri Biryere Yedek Al
3- Sunucuyu Başlat
4- Plugini Yeniden Kur Sadece Skript i
5- Servere Reload Çek
6- Scripts Klsorunun Icine Skriptleri At
Denemedim mi sanıyorsun :/ Her sorunda sil tekrar yükle yapıyorum.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Denemedim mi sanıyorsun :/ Her sorunda sil tekrar yükle yapıyorum.
Aynı sorun bende de var, ne kadar uğraşsam da çözemedim.Kesin bir çözüm bulana kadar Umbaska'yı hiç yükleme
register new shaped recipe for string named ".." using ...

Son düzenleme:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Umbaska yı Bende Yükledim. Öncelikle Skriptleriniz Yedeği Varsa Skript İle İlgili Tüm Pluginleri Silmeni Öneririm Sildikten Sonra Sadece SKripti Yükle.. Olmaz İse Craftbukkit Spigot neyi kullanıyorsan. Kurulumu Tekrar Yap plugins ve haritalar olur artık ne varsa eksiksiz at... NOT: Umbaska'yı Sakın Kurma

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sadece "An internal error occured..." bilgisiyle çözüm bulamam.. Sunucunun Java sürümünü, Spigot sürümünü ve Skript sürümünü söylersen belki çözebiliriz.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Çoğunuz yedek al sil vb demişsiniz zaten de dediğim gibi tüm silme işlemlerini falan yapıp tekrar kurdum yine aynı.