Skript Update Error

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

En güncel sürümü yükledim 141 'e baktım bir şey yok skript v fixes diye bir sürüm yükledim yine aynı hata şu an 2.1.2 kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler bunu denemiştim ama yine aynı hatayı vermişti ? =) Çözülecek mi acaba?
%80 İhtimalle çözülecektir, eğer şanssızsanız, sürüm 2.1.2 olarak kalsın ve "Skript" klasörünün içindeki, "config.sk" dosyasını sağ tıklayıp, Notepad++ ile açtıktan sonra, "check for new version" aratın ve onu false olarak değiştirin, varsayılan değer true'dir.
Bu çözüm, bu uyarının gitmesine sağlar.Gizler yani.
İyi Forumlar.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
%80 İhtimalle çözülecektir, eğer şanssızsanız, sürüm 2.1.2 olarak kalsın ve "Skript" klasörünün içindeki, "config.sk" dosyasını sağ tıklayıp, Notepad++ ile açtıktan sonra, "check for new version" aratın ve onu false olarak değiştirin, varsayılan değer true'dir.
İyi Forumlar.
Deniyeceğim teşekkürler.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript Klasorun Icerisindeki "check for new version: false" Yaparsan Sorun Cozulur

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi Forumlar.
Teşekkürler Çözüldü.
Skript Klasorun Icerisindeki "check for new version: false" Yaparsan Sorun Cozulur
Sizede teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...