MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Skript ile MysQl daki verileri nasıl çekebiliriz ? mağaza skripti yapmayı planlıyorum da websitesiyle oyunda ki kredisi karışmasın aynı yerden çekeyim bilgiyi bilen var mı?
zaten amacım o nasıl yapıcağımı soruyorum :/Site MySQL ile alınan kredileri, Skript ile bağladığın MySQL'den çekebilirsin gibi. Bu işleri hiç denemedim, bildiğimi söylüyorum o kadar.
peki nasıl skript içinde o satırdan bilileri alıcam ?Configde MySQL ayarı var. Oradan gireiblirsin tahminimce.
hiçbir şey anlamadım :/Daha önce hiç denemedim ama internette bir skript buldum belki işine yarar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
script options:
$ init com.mysql.jdbc.Driver
$ db url jdbc:mysql://IP:3306/DatabaseAdi
$ db username kullaniciadi
$ db password sifre
set {_para} to first element out of objects in column "para" from result of query "SELECT para from kullanicilar WHERE username='%player%'"
teşekkürler dostumBağlantı kodu ;(Sanırım WildSkript Gerektiriyor)
Veri Çekme Kodu;Kod:script options: $ init com.mysql.jdbc.Driver $ db url jdbc:mysql://IP:3306/DatabaseAdi $ db username kullaniciadi $ db password sifre
Kod:set {_para} to first element out of objects in column "para" from result of query "SELECT para from kullanicilar WHERE username='%player%'"
Ben ne anlarım... @Arda027 anlar anlarsa...@RepublicanSensei Doğukan bey bilir bunları.