[Skript] + [WebSend] Siteden kayıt olmak!

İyi mi?

• Evet.

Kullanılan: 7 50.0%
  • Orta.

Kullanılan: 2 14.3%
  • Hayır.

Kullanılan: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Siteden kayıt!

Ayarlar:
ayarlar.php den ip adresi ve websend şifrenizi girin. Varsayılan 1234'dür. Sorumluluk kabul etmiyorm.
/plugins/websend/config.txt'den şifreyi değiştirin.
/site/websend.php'den şifreyi değiştirin.
/site/Minecraft.php'den şifreyi değiştirin.
Sunucuyu portlu olarak açıyorsanız 4443 ve 25565 portlarını açmayı unutmayın!

Gerekli şeyler;
Skript eklentisi,
WebSend eklentisi,
site ve son olarak
internet!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Veya bağlantıyı kopyalayın:

Veya bağlantıyı kopyalayın:

S

sergun26

Ziyaretçi
Ben sadece Skript ve PHP ile yapmıştım, forumda emeğe saygısı olmayanlar yüzünden kaldırdım.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Üye sayısı 1000-2000'i aştıktan sonra o sunucunun halini düşünemiyorum bile. Yapımına emek harcanmış iyi bir deneme. Fakat public sunucularda kullanılmaması gerek.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Üye sayısı 1000-2000'i aştıktan sonra o sunucunun halini düşünemiyorum bile. Yapımına emek harcanmış iyi bir deneme. Fakat public sunucularda kullanılmaması gerek.
Aslında skript kullanmayacaktım ama skript bölümünde paylaşabilmek için on join içeren küçük bir skript hazırladım.
Lag gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sadece sitenin diskini harcayıp biraz kastıracaktır.

Biraz daha açar mısın sorunu?[DOUBLEPOST=1432366883,1432364914][/DOUBLEPOST]Bu konu tutarsa yeni versiyonlar çıkarmayı düşünüyorum. (Güncel.)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Aslında skript kullanmayacaktım ama skript bölümünde paylaşabilmek için on join içeren küçük bir skript hazırladım.
Lag gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sadece sitenin diskini harcayıp biraz kastıracaktır.

Biraz daha açar mısın sorunu?[DOUBLEPOST=1432366883,1432364914][/DOUBLEPOST]Bu konu tutarsa yeni versiyonlar çıkarmayı düşünüyorum. (Güncel.)
Sorun skriptte değil zaten her üye için yeni bir dosya oluşturuluyor. Ve bu dosyalar arttığı zaman üyelik sıfırlanması, lag gibi sorunlarda artacaktır. AlphaChest pluginide her oyuncu için dosya oluşturuyor ve benim sunucumda sonu hüsranla bitti tüm chestler sıfırlandı. En uygunu MySQL kullanımıdır buda Authme benzeri pluginlerle en iyi şekilde yapılıyor.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Sorun skriptte değil zaten her üye için yeni bir dosya oluşturuluyor. Ve bu dosyalar arttığı zaman üyelik sıfırlanması, lag gibi sorunlarda artacaktır. AlphaChest pluginide her oyuncu için dosya oluşturuyor ve benim sunucumda sonu hüsranla bitti tüm chestler sıfırlandı. En uygunu MySQL kullanımıdır buda Authme benzeri pluginlerle en iyi şekilde yapılıyor.
Dosyayı sunucu içinde oluşturmuyor, site üzerinde oluşturuyor.
(Bu arada authme de öyle ama hiçbir sorunu yok?)

H

HardCore2

Ziyaretçi
benim yapmış olduğum skripti kullanabilirsin alphachest için