Skript Yardım- Her blockun kırılma süresini azaltmak.

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
şu an elimde bir kod var
Kod:
on block damage:
     trigger:
        send "Biraz zor olacak ama bir block kiriyorsun !" to player

Bu kodu düzenlemek istiyorum ama şöyle.Bu kodu servere yükleyince diyelim elmas kazma ile taş kazarken hızlı kazarız en az 1 saniye fln ben bunu 5 veya 10 saniye yapmak istiyorum kısacası serverde her blockun kırılma süresini azaltmak yani uzatmak istiyorum.

Not: örnek vereyim elle odun kırarken süre uzamış olcak biraz.Tahta balta ilede aynı olacak.Taş kazma ile 1 eksilcek yani 1 tık daha hızlı kazcak demir ilede 1 tık hızla altın ise demirle aynı elmas ise 1 tık daha.
Not2: Kod yanlış olmuş sanırım birde düzeltirseniz sevinirim :/

Nasıl yapabilirim ?
Şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Hymenalous

play.jeagerturk.com
En iyi cevaplar
0
Böyle olacak.

Kod:
on block damage:

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Skript bilgim yok ama en basitinden oyuncu bloğu kırarken mining fatigue(yazıkılını bilmiyorum) yani madenci yorgunluğu verebilirsin skript ile. Bu sayede oyuncu sadece bloğu kırmaya başladığında mining fatigue verecek ve yavaş kıracak.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer hala arıyorsan kodu yaptım bana da lazım oldu çünkü hala lazımsa kullanabilirsin:
Kod:
on block damage:
        apply Mining Fatigue <zorluk seviyesi 1 den 255 e kadar> to player for <efektin süresi> second
Kod bu <> içine yazdıklarımı kendin belirle.Sana tavsiyem zorluk seviyesini 1 veya 2 yap.Efektin süresi de 10 15 saniye ideal.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript bilgim yok ama en basitinden oyuncu bloğu kırarken mining fatigue(yazıkılını bilmiyorum) yani madenci yorgunluğu verebilirsin skript ile. Bu sayede oyuncu sadece bloğu kırmaya başladığında mining fatigue verecek ve yavaş kıracak.

Eğer hala arıyorsan kodu yaptım bana da lazım oldu çünkü hala lazımsa kullanabilirsin:
Kod:
on block damage:
        apply Mining Fatigue <zorluk seviyesi 1 den 255 e kadar> to player for <efektin süresi> second
Kod bu <> içine yazdıklarımı kendin belirle.Sana tavsiyem zorluk seviyesini 1 veya 2 yap.Efektin süresi de 10 15 saniye ideal.
İyi de yorgunluk varken blok kırmak cidden çok zor diye biliyorum. Yani 1 dk dan fazla uzun sürüyor sanırım
@Bartuzen @Bartu_ @Blueyescat

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
İyi de yorgunluk varken blok kırmak cidden çok zor diye biliyorum. Yani 1 dk dan fazla uzun sürüyor sanırım
@Bartuzen @Bartu_ @Blueyescat
<> içine yazdığım zorluk seviyesini abartmaz ise sıkıntı yok.Örneğin ben 1 olarak uyguladım tahta kazma ile kırıktaş kırdım 10 saniyeliğine yapmıştım 10 saniye falan sürdü zaten.Ayrıca başka bir yolu yoktur diye düşünüyorum.Başka bir sunucuda görmüştüm aynı şekli uygulamışlardı ama o bazı şekillerde örneğin bi event yaptığında kendiliğinden gidiyordu benimki sadece süreye dayalı.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali

Kod:
on block damage:
Teşekkürlr deniyorum.

Nedense hata veriyor 1 tane ?

Hallettim.
Hata yapmışsın.
Kod:
on block damage:
doğru kod böyle.Send de hata yapmışsın

BurakFirat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
on block damage:
        cancel event
        wait 5-10 seconds
        give 1 stone to player

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Dediğim gibi en mantıklı çözüm benim dediğim başka düzgün çözüm yok.