Skript Yardim Lütfen

emirali123123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript İle Bilgim Pek Yok Yeni Duydum Yakin Zamanda Bir op Prison Server Açacağim Ve Kaliteli Olmasini İstiyorum Fakat Bir Sorunum Var Tonlarca Oyuncu Aynı Anda Maden Kazakcak Ve Bu Da Laga Sebep Olacak Bu Yuzden Skript'e İhtiyacim Var

Sizden İstediğim Oyuncularin Kazdiklari Herseyin Yere Dusmeyip Envantere Gelecek Bir Skript Hazirlarsaniz Cok Makbule Gecersiniz :)

SIMDIDEN TESEKKURLER ARKADASLAR !! :):)

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on break of stone:
[TAB]set event-block to air
[TAB]cancel event
[TAB]give cobblestone to player
Bunu copy paste yapabilirsin. on break of iron ore filan yani.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Tüm kazanılan şeyleri ise plugin ile yapılabilir sen bir arattır internete birde şöyle bir ismi vardı sanırım autompickup

emirali123123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bir şey Daha Soracağim Bu blocklar Ore Olarak Geliyor onu Script İle Nasil Normal Hale Getirebilirim ??

Birde Bazi Blocklari Kaldirmak İstiyorum Söyleyebilirmisin ??
Dostum ore olarak gelmesinin sebebi kazdığı şeyin direk gelmesi. Eğer bazı blokları kaldırmak istiyorsan wood yerine istediğini yazıp çoğaltabilirsin.
Kod:
on break:
  if event-block is wood:
    cancel event
  set event-block to air
  give event-block to player
  cancel event

emirali123123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum ore olarak gelmesinin sebebi kazdığı şeyin direk gelmesi. Eğer bazı blokları kaldırmak istiyorsan wood yerine istediğini yazıp çoğaltabilirsin.
Kod:
on break:
  if event-block is wood:
    cancel event
  set event-block to air
  cancel event
Teşekkür Ederim Daha Sorum Olursa Mutlaka Soracağim

Kod:
on break:
  if event-block is wood:
    cancel event
  set event-block to air
  cancel event
Kardeşim Bu Script İ Attigim Zaman Neden Bilmiyorum Blocklar 2 şer 2 şer Geliyor.